Προγνωστικά Α’ Γαλλίας: Φινάλε σήμερα στην 10η αγωνιστική της Α’ Γαλλίας, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις.

Καέν – Σεντ Ετιέν (23/10, 16:00): Δεν κατάφερε να πάρει κάτι καλό στο εκτός έδρας ματς με τη Μονπελιέ η Καέν, παρά το γεγονός ότι ισοφάρισε δύο φορές. Τελικά δέχτηκε τρίτο γκολ και ηττήθηκε για τρίτη φορά στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Την ίδια στιγμή, η Σεντ Ετιέν σώθηκε στις καθυστερήσεις με το εντός έδρας 1-1 κόντρα στην Ντιζόν (πέναλτι), έχει δείξει ότι μπορεί να σκοράρει σε όλα τα γήπεδα. Λογική επιλογή το G/G.

Προγνωστικό: G/G (1.95 @Betshop)

Μετς – Νις (23/10, 18:00): Λογική και αναμενόμενη εκτός έδρας ήττα υπέστη η Μετς, με 1-0 απ’ τη Μαρσέιγ. Ήταν το όγδοο σερί παιχνίδι που παρουσιάζεται το NG για τους γηπεδούχους, οι οποίοι υποδέχονται τη σούπερ φορμαρισμένη Νις, που παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μετά το 2-0 επί της Λυών. Δύσκολο παιχνίδι για τους πρωτοπόρους, οι οποίοι είχαν αγώνα και την Πέμπτη για το Γιουρόπα Λιγκ, θα πάμε με το NG.

Προγνωστικό: G/G (2.10 @Magicbet)

Παρί Σεν Ζερμέν – Μαρσέιγ (23/10, 21:45): Είναι το σούπερ ντέρμπι της αγωνιστικής, ανάμεσα σε δύο ομάδες με παράδοση. Προέρχονται αμφότερες από νίκες, καθώς η μεν Παρί πέρασε με 1-2 απ’ την έδρα της Ντιζόν, ενώ η Μαρσέιγ επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Μετς. Ισχυρό φαβορί οι Παριζιάνοι, μπορούν να συνδυάσουν τη πιθανή νίκη τους μ’ ένα μεγάλο σκορ, καθώς η Μαρσέιγ δεν πείθει.

Προγνωστικό: Άσσος + Over 3,5 (2.50 @Stoiximan)