Α' Γαλλίας

Προγνωστικά Α’ ΓαλλίαςΣυνεχίζεται το πρόγραμμα της 33ης αγωνιστικής της Α’ Γαλλίας, στο οποίο σήμερα περιλαμβάνονται τρεις αναμετρήσεις, εκ των οποίων ξεχωρίζει το Μαρσέιγ – Μπορντό.

Λιλ – Μονακό (10/04, 15:00): Εκπληκτικά πράγματα κάνει η Λιλ τον τελευταίο μήνα, προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες και είναι πλέον υποψήφια για την τετράδα, απ’ όπου απέχει πέντε πόντους. Το σερί της δοκιμάζεται κόντρα στη σκληροτράχηλη Μονακό, που χάνει δύσκολα εκτός έδρας (αήττητη στις τέσσερις τελευταίες εξόδους της), η οποία πλέον δεν έχει σίγουρη τη δεύτερη θέση. Αμφίρροπο ματς, θα πάμε με τη λογική ισοπαλία.

Προγνωστικό: Ισοπαλία (3.05 @ Stoiximan)

Νις – Ρεν (10/04, 18:00): Ένα απ’ τα ντέρμπι της αγωνιστικής, με τη Νις να υποχωρεί πέμπτη με 50 πόντους και τη Ρεν να ανεβαίνει στην τρίτη θέση με 51 μετά τα αποτελέσματα της περασμένης αγωνιστικής. Ισχυρή εντός έδρας η ομάδα της Νίκαιας, ωστόσο αντιμετωπίζει τους «ρενουά», που είναι απ’ τις καλύτερες εκτός έδρας ομάδες της κατηγορίας. Θα πάμε με το G/G, το οποίο επιβεβαιώνουν συχνά και οι δύο ομάδες.

Προγνωστικό: Ισοπαλία (1.73 @ Goalbet)

Μαρσέιγ – Μπορντό (10/04, 22:00): Καζάνι που «βράζει» η Μαρσέιγ, έχασε και απ’ την Μπαστιά την περασμένη εβδομάδα και έμεινε στους 39 πόντους. Δεν έχει ελπίδες για την τετράδα, πλέον θέλει να εξασφαλίσει την παραμονή όσο πιο γρήγορα γίνεται. Δεν έχουν νίκη οι Μασσαλοί στις τελευταίες 8 αγωνιστικές, υποδέχονται την Μπορντό που αναπτέρωσε τη ψυχολογία της μετά το «διπλό» επί της Μονακό. Δύσκολα βγάζουμε σημείο, θα πάμε με το G/G.

Προγνωστικό: G/G (1.90 @ Betshop)