Α' Γαλλίας

Προγνωστικά Α’ Γαλλίας: Φινάλε σήμερα στην Α’ Γαλλίας, η 38η αγωνιστική της οποίας διεξάγεται ολόκληρη σήμερα (14/05) με ώρα έναρξης στις 22:00.

Ανζέ – Τουλούζ (14/05, 22:00): Μονόπλευρο το ενδιαφέρον στην αναμέτρηση, καθώς η Ανζέ είναι παντελώς αδιάφορη και δεν έχει λόγο να «σκιστεί». Στον αντίποδα, η Τουλούζ «καίγεται» για τη νίκη, καθώς είναι το μοναδικό αποτέλεσμα που την οδηγεί στο μεγάλο στόχο της παραμονής χωρίς να εξαρτάται απ’ τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων. Σούπερ το κίνητρο των φιλοξενουμένων, λογική επιλογή το διπλό.

Προγνωστικό: Διπλό (1.75 @Stoiximan)

Μονακό – Μονπελιέ (14/05, 22:00): Φοβερή «σφαλιάρα» για τη Μονακό στο ντέρμπι με τη Λυών, διασύρθηκε 6-1 και είπε «αντίο» στη δεύτερη θέση. Στόχος της σήμερα η νίκη που θα της χαρίσει την τρίτη θέση, που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, μπορεί να την πάρει κόντρα στην αδιάφορη Μονπελιέ, η οποία όμως έρχεται από τέσσερις σερί νίκες και μπορεί να απειλήσει.

Προγνωστικό: G/G (1.91 @Goalbet)

Σεντ Ετιέν – Λιλ (14/05, 22:00): Ντέρμπι με φόντο την 5η θέση το ματς ανάμεσα σε Σεντ Ετιέν και Λιλ, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται στο +1 και να βολεύονται και με την ισοπαλία. Προέρχονται απ’ το εκτός έδρας 2-0 απ’ τη Νις, αποτέλεσμα που τους έριξε στην 5η θέση, αντιμετωπίζουν τη Λιλ, που είναι φανερό ότι χωρίς τον ηγετικό εξτρέμ Μπουφάλ δεν είναι το ίδιο αποτελεσματική επιθετικά. Επιλογή μας ο άσσος, εκεί όπου η Σεντ Ετιέν κέρδισε τα 3/4 τελευταία ματς, όπου μάλιστα δε δέχτηκε γκολ.

Προγνωστικό: Άσσος (2.05 @Betshop)

Γκινγκάμπ – Νις (14/05, 22:00): Έκανε το καθήκον της η Νις την περασμένη εβδομάδα και πήρε σπουδαία εντός έδρας νίκη με 2-0 επί της Σεντ Ετιέν. Είναι το φαβορί για την τέταρτη θέση, «βλέπει» και την τρίτη, ωστόσο οφείλει να κερδίσει σήμερα και περιμένει μη νίκη της Μονακό. Παντελώς αδιάφορη η Γκινγκάμπ, ωστόσο περιμένουμε να είναι ανταγωνιστική και να βοηθήσει στο να γίνει ένα καλό ματς.

Προγνωστικό: Over 2,5 (1.85 @Magicbet)

Τρουά – Μαρσέιγ (14/05, 22:00): Παντελώς αδιάφορο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Η μεν Τρουά έχει υποβιβαστεί εδώ και καιρό, ενώ η Μαρσέιγ δεν έχει στόχο στο πρωτάθλημα και κοιτά μόνο τον τελικό Κυπέλλου με την Παρί Σεν Ζερμέν. Θέλει να κρατήσει ρυθμό η ομάδα της Μασσαλίας, που προέρχεται από τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Προγνωστικό: Διπλό και Over 2,5 (2.30 @Mybet)

Λοριάν – Γκαζελέκ (14/05, 22:00): Τις διακοπές σκέφτεται η Λοριάν, που προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές ήττες χωρίς να σκοράρει. Είναι αδιάφορη βαθμολογικά, σε πλήρη αντίθεση με την Γκαζελέκ, η οποία «καίγεται» για τη νίκη, προκειμένου να έχει ελπίδες για την παραμονή. Οι Κορσικανοί χρειάζονται καλύτερο αποτέλεσμα απ’ την Τουλούζ για να αποφύγουν τον υποβιβασμό, θα τα δώσουν όλα για το «τρίποντο».

Προγνωστικό: Διπλό (2.35 @Stoiximan)

Παρί Σεν Ζερμέν – Ναντ (14/05, 22:00): Κερδίζει παντού και σκοράρει πολλά γκολ η Παρί Σεν Ζερμέν, που θέλει να αρχίσει να ετοιμάζεται για τον τελικό Κυπέλλου με τη Μαρσέιγ, τον τελευταίο μεγάλο στόχο της σεζόν. Παντελώς αδιάφορη η Ναντ, δεν έχει στόχο, ξέρει ότι δύσκολα θα διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα στο Παρίσι.

Προγνωστικό: NG (2.00 @Goalbet)

Καέν – Μπορντό (14/05, 22:00): Απ’ τα αδιάφορα παιχνίδια της αγωνιστικής, καθώς καμία εκ των δύο ομάδων δεν έχουν στόχο. Προέρχονται αμφότερες από νίκες και μεγάλα σκορ, μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι θα δούμε ένα «ανοιχτό» παιχνίδι, χωρίς σκοπιμότητες, με αρκετές φάσεις και πιθανόν με πάνω από 2 γκολ.

Προγνωστικό: Over 2,5 (1.70 @Betshop)

Ρεμς – Λυών (14/05, 22:00): Πολύ δύσκολα τα πράγματα για τη Ρεμς, που γνωρίζει πως δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό. Χρειάζεται νίκη επί της Λυών και παράλληλα μη νίκη για Τουλούζ και Γκαζελέκ, οι οποίες αντιμετωπίζουν εκτός έδρας αδιάφορες ομάδες. Την ίδια ώρα, η Ρεμς υποδέχεται τη σούπερ φορμαρισμένη Λυών, που διέλυσε 6-1 τη Μονακό την περασμένη εβδομάδα και δεν είναι ομάδα που θα κάνει χάρες. Ωστόσο, το γεγονός ότι οι «λυονέ», έχουν εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση ίσως να τους χαλαρώσει. Περίεργο ματς, το αφήνουμε.

Προγνωστικό: No Bet

Ρεν – Μπαστιά (14/05, 22:00): Καταστροφικό το φινάλε της σεζόν για τη Ρεν, πήρε μόλις έναν πόντο στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (δε σκόραρε στα 4/5 ματς, τα οποία έχασε) και έμεινε εκτός Ευρώπης. Σίγουρα εκτός εξάδας οι γηπεδούχοι, θα ήθελαν να αποχαιρετήσουν με μια νίκη τον κόσμο τους, τον οποίο πίκραναν πάρα πολύ τις τελευταίες εβδομάδες. Παντελώς αδιάφορη η Μπαστιά, είναι κακή εκτός έδρας.

Προγνωστικό: Άσσος (1.95 @Magicbet)