Προγνωστικά Α’ Φινλανδίας: Συνεχίζεται σήμερα η 19η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α’ Φινλανδίας, με τη διεξαγωγή τριών αναμετρήσεων. Την ίδια ώρα και τα τρία παιχνίδια.

Λάχτι – Μάριεχαμν (31/07, 21:30): Σε αγωνιστική πτώση βρίσκεται τον τελευταίο καιρό η Λάχτι, η οποία αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές. Προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες, έχοντας παράλληλα και μια ισοπαλία. Δύσκολο το έργο της κόντρα στην πρωτοπόρο Μάριεχαμν. Την πρώτη της απώλεια βαθμών είχε η Μάριεχαμν μετά την ισοπαλία με την Ίντερ Τούρκου, που έβαλε τέλος στα νικηφόρο σερί των τεσσάρων αγώνων της. Αήττητη εδώ και εφτά παιχνίδια, δύσκολα δέχεται γκολ.

Προγνωστικό: N/G (1.83 @ Stoiximan)

Κουόπιο – Ροβανιέμι (31/07, 21:30): Την πρώτη της ήττα μετά από πέντε αγωνιστικές υπέστη και πάλι η Κουόπιο, η οποία μετρούσε τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες σε αυτό το σερί. Δύσκολο το εργο της κόντρα στην Ροβανιέμι, καθώς οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε πολύ καλό φεγγάρι. Πιο συγκεκριμένα, αγνοούν την ήττα εδώ και εφτά αγωνιστικές, προερχόμενοι από ένα σερί πέντε διαδοχικών νικών. Παίρνουν τη νίκη και σήμερα.

Προγνωστικό: 2 (2.76 @ Goalbet)

Ίντερ Τούρκου – Ελσίνκι (31/07, 21:30): Να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού εξακολουθεί να προσπαθεί η Ίντερ Τούρκου, η οποία αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές. Στο τελευταίο της παιχνίδι κατάφερε να πάρει τον πρώτο της βαθμό μετά από τέσσερις ήττες. Επέστρεψε στις νίκες η Ελσίνκι και τώρα στοχεύει και πάλι προς την κορυφή της βαθμολογίας. Θα πάρει τη νίκη, “ξεσπώντας” πάνω στην αντίπαλό της.

Προγνωστικό: 2 & Over 2.5 (3.05 @ Betshop)