Προγνωστικά Α’ Φινλανδίας: Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η δράση στην 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Φινλανδίας.

Ιλβ – Κέμι Κινγκς (24/07, 18:30): Την ευκαιρία να πανηγυρίσει την δεύτερη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα έχει στο σημερινό παιχνίδι η Ιλβ, η οποία ποντάρει πολλά στην κακή αγωνιστική κατάσταση των αντιπάλων της. Νικηφόρα τα έξι τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, έχοντας δεχθεί μόλις ένα τέρμα. Με νίκη σήμερα “βλέπει” την πρώτη τριάδα. Εν αντιθέση με την Ιλβ, η Κέμι Κινγκς πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, προερχόμενη από έξι διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα, έχοντας σκοράρει μόλις μια φορά.

Προγνωστικό: 1 & N/G (2.50 @ Stoiximan)

Ροβανιέμι – Χέλσινγκφορς (24/07, 18:30): Αήττητη παραμένει εδώ και έξι αγωνιστικές η Ροβανιέμι, η οποία έχει επικρατήσει στα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια. Έχει μεγάλη ευκαιρία να πανηγυρίσει ακόμη μια νίκη σήμερα και να μειώσει τη διαφορά της από τις ομάδες που προπορεύονται. Από την άλλη πλευρά, η Χέλσινγκφορς δεν μπορεί να βρει σταθερότητα στο παιχνίδια της, με αποτέλεσμα να μένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, όπου και ισοβαθμεί με την Βάνταα. Προέρχεται από δυο σερί ήττες, ενώ έχει ηττηθεί στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια μακριά από την έδρα της, έχοντας επίσης και μια νίκη.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.95 @ Goalbet)

Ελσίνκι – Βάνταα (24/07, 18:30): Την ευκαιρία να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, μετά και την ήττα της προηγούμενη αγωνιστικής από την Ιλβ (1-0), έχει στο σημερινό παιχνίδι η Ελσίνκι. Οι γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι μπροστά στο κοινό τους, όπου και μετρούν εφτά νίκες και μια ισοπαλία. Στην ουρά της βαθμολογίας εξακολουθεί να βρίσκεται η Βάνταα, η οποία με τη σειρά της αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, έχοντας ηττηθεί στις τρεις τελευταίες. Έχει ηττηθεί στα τέσσετα από τα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της, μετρώντας επίσης και μια νίκη.

Προγνωστικό: 1 & Over 2.5 (1.95 @ Betshop)