Προγνωστικά Α’ Φινλανδίας: Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 16η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α’ Φινλανδίας, η οποία ολοκληρώνεται αύριο με το παιχνίδι Χέλσινγκφορς – Βάασα.

Π. Βάνταα – Μάριεχαμν (17/07, 18:30): Την πρώτη της νίκη αναζητεί μετά από τρία παιχνίδια η Βάνταα, η οποία μετράει μια ισοπαλία και δυο ήττες σε αυτό το αρνητικό σερί της. Ωστόσο, έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο κόντρα στην Μάριεχαμν. Οι φιλοξενούμενοι κάνουν πορεία πρωταθλητισμού μέχρι στιγμής, προερχόμενοι από τρεις διαδοχικές εντός έδρας νίκες. Θέλουν να πανηγυρίσουν και σήμερα με σκοπό να παραμείνουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Πέντε νίκες και μια ισοπαλία ο απολογισμός της στα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Προγνωστικό: 2 (2.40 @ Stoiximan)

Λάχτι – Ροβανιέμι (17/07, 18:30): Να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα θέλει η Λάχτι, η οποία αγνοεί τη νίκη εδώ και δυο αγωνιστικές, μετρώντας μια ισοπαλία και μια ήττα. “Σύμμαχος” το εντός έδρας αήττητο των τεσσάρων αγώνων με απολογισμό τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Από το δικό της αήττητο σερί ωστόσο προέρχεται και η Ροβανιέμι, η οποία έχει απολογισμό τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα. Ωστόσο, εκτός έδρας έχει πανηγυρίσει μόλις ένα “διπλό” στα τέσσερα τελευταία αντίστοιχα παιχνίδια. Αμφότερες “βγάζουν” το Under 2.5 στα τελευταία παιχνίδια τους.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.60 @ Goalbet)

Ιλβ – Ελσίνκι (17/07, 18:30): Μόλις μια νίκη μετράει στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα, η Ιλβ, έχοντας ηττηθεί στα υπόλοιπα τρία. Θα παίξει για τους τρεις βαθμούς κόντρα στην Ελσίνκι, ποντάροντας στο γεγονός πως μετράει μόνο νίκες στα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της. Από την πλευρά της, η πρωτοπόρος Ελσίνκι κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες κόντρα σε Σεϊναγιόεν (2-3) και Κέμι Κινγκς (2-0), ωστόσο δεν εντυπωσίασε κόντρα στην Μπερόε (1-1), μεσοβδόμαδα, για το Γιουρόπα Λιγκ. Σκοράρουν αμφότερες την προσπάθεια για νίκη.

Προγνωστικό: G/G (1.85 @ Betshop)