Προγνωστικά Α’ Φινλανδίας: Με τρεις αναμετρήσεις να διεξάγονται σήμερα, ανοίγει η αυλαία της 9ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Φινλανδίας. Και τα τρία σημερινά παιχνίδια θα διεξαχθούν την ίδια ώρα (18:30).

Βάασα – Κέμι Κινγκς (13/05, 18:30): Να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσμα θέλει στο σημερινό παιχνίδι η Βάασα, μετά την ήττα από την Κουόπιο (1-0). Αήττητη στα δυο εντός έδρας παιχνίδια της, όπου και μετράει μια νίκη και μια ισοπαλία. Από την πλευρά της, η Κέμι Κινγκς προέρχεται από την εντός έδρας νίκη 1-0 επί της Ιλβ και κόντρα στην Βάασα θέλει να πανηγυρίσει το δεύτερο διαδοχικό της ”τρίποντο”. Ωστόσο, εκτός έδρας μετράει μια ήττα και μια ισοπαλία. Αμφότερες ”βγάζουν” το N/G στα τελευταία παιχνίδια τους.

Προγνωστικό: N/G (1.75 @ Stoiximan)

Ιλβ – Παλοκέρχο Βάνταα (13/05, 18:30): Την πρώτη της νίκη μετά από τρεις σερί ήττες θέλει να πανηγυρίσει στο σημερινό παιχνίδι η Ιλβ, με σκοπό να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις. Έχει ηττηθεί στο ένα και μοναδικό εντός έδρας παιχνίδι της για το πρωτάθλημα. Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ωστόσο και η Παλοκέρχο Βάνταα, η οποία μετράει μόλις δυο βαθμούς στα πέντε τελευταία της παιχνίδια στο πρωτάθλημα, η οποία έχει ένα βαθμό λιγότερο από την σημερινή της αντίπαλο. Με τέσσερα στα πέντε τελευταία παιχνίδια και των δυο ομάδων να λήγουν με N/G και Under 2.5, επιλέγουμε ένα ακόμη σήμερα.

Προγνωστικό: N/G & Under 2.5 (2.00 @ Goalbet)

Ροβανιέμι – Κουόπιο (13/05, 18:30): Αήττητη παραμένει εδώ και πέντε αγωνιστικές η Ροβανιέμι, η οποία έχει απολογισμό δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Θέλει να συνεχίσει αυτό το σερί της με νίκη, ώστε να μειώσει την διαφορά της από τις δυο πρωτοπόρους. Από δυο σερί νίκες προέρχεται η Κουόπιο και θέλει να πανηγυρίσει την πρώτη της φετινή εκτός έδρας νίκη, με σκοπό να ”πιάσει” στη βαθμολογία την σημερινή της αντίπαλο. Έχει ηττηθεί στα δυο παιχνίδια που έχει δώσει μακριά από την έδρα της για το πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.60 @ Betshop)