Προγνωστικά Α’ Φινλανδίας: Με τις υπόλοιπες τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται σήμερα η 8η αγωνιστική τους πρωταθλήματος της Φινλανδίας, η αυλαία της οποίας είχε ανοίξει το περασμένο Σάββατο. Στις 18:00 και τα τρία παιχνίδια.

Ίντερ Τούρκου – Μάριεχαμν (09/05, 18:00): Την πρώτη της νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές θέλει να πανηγυρίσει σήμερα η Ίντερ Τούρκου, η οποία μετράει μια ισοπαλία και δυο ήττες σε αυτό το αρνητικό της σερί. Σε τρία παιχνίδια που έχει δώσει μπροστά στο κοινό της έχει πανηγυρίσει τέσσερις βαθμούς, γνωρίζοντας την ήττα στο τελευταίο. Συνέχεια στο αήττητη των εξι αγωνιστικών θέλει να δώσει η Μάριεχαμν, η οποία ηττήθηκε μόνο την πρώτη αγωνιστική. Τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες ο απολογισμός από εκεί και έπειτα, έχοντας δεχθεί μόλις ένα τέρμα.

Προγνωστικό: N/G (1.75 @ Stoiximan)

Λάχτι – Σεϊναγιόεν (09/05, 18:00): Μια νίκη, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός της Λάχτι στο πρωτάθλημα, ούσα αήττητη στα δυο τελευταία παιχνίδια της, με τέσσερις βαθμούς απολογισμό. Δεν έχει δεχθεί κάποιο τέρμα σε αυτά τα δυο παιχνίδια. Την πρώτη της νίκη μετά από έξι αγωνιστικές κατάφερε να πανηγυρίσει η πρωταθλήτρια Σεϊναγιόεν, η οποία μέχρι τότε μετρούσε μόλις ένα βαθμό. Αήττητη και χωρίς να δεχθεί κάποιο τέρμα στα δυο τελευταία παιχνίδια της. ”Βγαίνει” το N/G και Under 2.5 στα περισσότερα τελευταία παιχνίδια των δυο ομάδων.

Προγνωστικό: N/G και Under 2.5 (2.16 @ Goalbet)

Χέλσινγκφορς ΙΦΚ – Ροβανιέμι (09/05, 18:00): Να επιστρέψει στους βαθμούς μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής θέλει η Χέλσινγκφορς ΙΦΚ. Μια νίκη, μια ισοπαλία και μια ήττα είναι ο μέχρι τώρα εντός έδρας απολογισμός της στα εντός έδρας παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Από την άλλη πλευρά, η Ροβανιέμι παραμένει αήττητη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, μετρώντας δυο νίκες και δυο ισοπαλίες. Θέλει τη νίκη για να παραμείνει κοντά στους δυο πρωτοπόρους. Έχει επικρατήσει στα δυο από τα τρία τελευταία παιχνίδια μακριά από την έδρα της, φεύγοντας ηττημένη από το άλλο. Σκοράρουν αμφότερες.

Προγνωστικό: G/G (1.80 @ Betshop)