Προγνωστικά Α’ Φινλανδίας: Με τρεις αναμετρήσεις να διεξάγονται σήμερα, ανοίγει η αυλαία της 8ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α’ Φινλανδίας. Όλες οι αναμετρήσεις διεξάγονται την ίδια ώρα (16:00), ενώ η αγωνιστική συνεχίζεται την Δευτέρα, με τα υπόλοιπα τρία παιχνίδια.

Κέμι Κινγκς – Ιλβ (07/05, 16:00): Την ευκαιρία να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα έχει στο σημερινό παιχνίδι η Κέμι Κινγκς. Προέρχεται από ήττα 2-0 στην έδρα της Κουόπιο, ωστόσο εντός έδρας έχει επικρατήσει στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Αντιθέτως, η Ιλβ μπορεί να ξεκίνησει με δυο νίκες στο πρωτάθλημα, ωστόσο πλέον προέρχεται από δυο διαδοχικές ήττες και ”ψάχνεται” για επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Επιλογή μας το Under 2.5, καθώς αμφότερες είναι ομάδες που δεν σκοράρουν πολύ.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.60 @ Stoiximan)

Κουόπιο – Βάασα (07/05, 16:00): την τρίτη διαδοχική της εντός εδρας νίκη θέλει να πανηγυρίσει η Κουόπιο, με σκοπό να απομακρυνθεί από τις τελευταίες νίκες. Δεν έχει ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα, μετρώντας τέσσερις ήττες στα έξι πρώτα παιχνίδια της. Από την πλευρά της, η Βάασα προέρχεται από την πρώτη της νίκη μετά από δυο αγωνιστικές, ωστόσο σε παιχνίδια πρωταθλήματος μακριά από την έδρα της μετράει μια νίκη και δυο ήττες. Συχνό το N/G στα παιχνίδια των δυο ομάδων και το επιλέγουμε.

Προγνωστικό: N/G (1.75 @ Goalbet)

Παλοκέρχο Βάνταα – Ελσίνκι (07/05, 16:00): Πολύ δύσκολα θα καταφέρει να επιστρέψει από αυτή την αγωνιστική, στα θετικά αποτελέσματα η Παλοκέρχο Βάνταα, η οποία αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, όπου και έχει απολογισμό δυο ισοπαλίες και δυο ήττες. Δεν έχει καταφέρει να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα σε αυτό το αρνητικό της σερί. Από μια εντυπωσιακή νίκη 5-1 επί της Ιλβ, προέρχεται η Ελσίνκι και θέλει να πανηγυρίσει ακόμη μια νίκη σήμερα. Ωστόσο δεν έχει καταφέρει ακόμα να πάρει κάποιο ”τρίποντο” μακριά από την έδρα της, έχοντας απολογισμό δυο ισοπαλίες και μια ήττα. Έχει την ευκαιρία να πάρει σήμερα το πρώτο της ”διπλό”.

Προγνωστικό: 2 (1.80 @ Betshop)