Προγνωστικά Α’ Φινλανδίας: Με δυο αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Φινλανδίας, εκεί όπου για την 16η αγωνιστική η Ίντερ Τούρκου υποδέχεται την Σεϊναγιόεν, ενώ για την εξ αναβολής 3η αγωνιστική, η Βάασα φιλοξενεί την Ιλβ.

Ίντερ Τούρκου – Σεϊναγιόεν (28/06, 18:30): Να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας θέλει η Ίντερ Τούρκου, η οποία μετράει μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία της παιχνίδια, έχοντας ηττηθεί στα υπόλοιπα τέσσερα. Δυο νίκες και τρεις ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της στα τελευταία αντίστοιχα παιχνίδια. Να επιστρέψει στους βαθμούς θέλει η Σεϊναγιόεν, η οποία μετά από ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων, μετράει πλέον δυο σερί ήττες. Σε λίγο καλύτερη κατάσταση οι φιλοξενούμενοι, επιλογή μας το ”διπλό”.

Προγνωστικό: 2 (2.15 @ Stoiximan)

Βάασα – Ιλβ (28/06, 18:30): Να αφήσει πίσω της την ήττα από την Ιλβ θέλει η Βάασα, η οποία μοιάζει πιο δυναμική εντός έδρας παρά εκτός. Στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, έχει επικρατήσει στα τρία, μετρώντας επίσης και μια ήττα. Από την άλλη πλευρά, μετά από τέσσερις σερί νίκες, η Ιλβ υπέστη την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα. ”Βγάζουν” το N/G στα τελευταία τους παιχνίδια και οι δυο ομάδες, επιλέγουμε ένα ακόμη σήμερα.

Προγνωστικό: N/G (1.67 @ Goalbet)