Προγνωστικά Α’ Φινλανδίας: Συνεχίζεται σήμερα η δράση στο πρωτάθλημα της Α’ Φινλανδίας, με δυο αναμετρήσεις για την εξ’ αναβολής πρώτη αγωνιστική, η οποία ολοκληρώνεται αύριο με την αναμέτρηση της Ίντερ Τούρκου κόντρα στη Βάασα.

Κέμι Κινγκς – Χέλσινγκφορς ΙΦΚ (03/07, 18:30): Τους πρώτους της βαθμούς μετά από τρεις διαδοχικές ήττες θα προσπαθήσει να διεκδικήσει η Κέμι Κινγκς, η οποία δεν έχει καταφέρει να βρει ούτε το δρόμο προς τα δίχτυα σε αυτό το αρνητικό σερί της. Τέσσερις νίκες και δυο ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της στο φετινό πρωτάθλημα. Χωρίς νίκη παραμένει εδώ και εννέα αγωνιστικές η Χέλσινγκφορς, η οποία προέρχεται από την δεύτερη ισοπαλία της σε αυτά τα παιχνίδια. Αμφότερες θα κυνηγήσουν τη νίκη στο παιχνίδι αυτό, ωστόσο το προβάδισμα το έχουν οι γηπεδούχοι.

Προγνωστικό: 1 (2.12 @ Stoiximan)

Λάχτι – Κουόπιο (03/07, 18:30): Το δεύτερο διαδοχικό της τρίποντο θέλει να πανηγυρίσει κόντρα στην Κουόπιο, η Λάχτι, η οποία προέρχεται από την πρώτη της νίκη μερά από δυο αγωνιστικές με απολογισμό μια ισοπαλία και μια ήττα. Νικηφόρα τα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της. Επιστροφή στις νίκες μετά από τρία παιχνίδια και για την Κουόπιο, η οποία θα κυνηγήσει το όποιο θετικό αποτέλεσμα με σκοπό να παραμείνει στην πρώτη τριάδα.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.95 @ Goalbet)