Προγνωστικά Α’ Φινλανδίας: Με δυο αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία της 17ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α’ Φινλανδίας, η οποία συνεχίζεται την Κυριακή με τα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια.

Σεϊναγιόεν – Π. Βάνταα (08/07, 18:30): Να βρουν το καλό τους εαυτό και να ανέβουν πιο ψηλά στη βαθμολογία θέλουν άπαντε στην πρωταθλήτρια Σεϊναγιόεν, η οποία μετράει τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα, έχοντας παράλληλα και μια νίκη. Σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση η Παλοκέρχο Βάνταα, η οποία μετράει μόλις μια ήττα εδώ και πέντε αγωνιστικές και θέλει να συνεχίσει έτσι με σκοπό να φύγει από την ουρά της βαθμολογίας. Νικηφόρο το τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι της. Εξαιρετικά δύσκολο το έργο της, επιλογή μας η νίκη των γηπεδούχων.

Προγνωστικό: 1 (1.73 @ Stoiximan)

Βάασα – Λάχτι (08/07, 19:30): Την τρίτη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα θέλει να πανηγυρίσει κόντρα στην Λάχτι η Βάασα, με την οποία και ισοβαθμεί στην πέμπτη θέση. Νικηφόρα τα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, διατηρώντας και ανέπαφη την εστία της. Από ένα αήττητο σερί δυο αγώνων προέρχεται και η Λάχτι, η οποία μετράει μια νίκη και μια ισοπαλία, χωρίς να έχει δεχθεί κάποιο γκολ. Δεν έχει κερδίσει μακριά από την έδρα της, όπου και μετράει συνολικά τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Προγνωστικό: 1 & N/G (3.40 @ Goalbet)