Προγνωστικά Α’ Φινλανδίας: Με δυο αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Φινλανδίας. Η 15η αγωνιστική ολοκληρώνεται στις 13/07 με την αναμέτρηση της Βάασα κόντρα στην Π. Βάνταα.

Κουόπιο – Ίντερ Τούρκου (19/06, 18:30): Την πρώτη της νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές θέλει να παηγυρίσει και πάλι η Κουόπιο, η οποία μετράει δυο ισοπαλίες και μια ήττα σε αυτά τα παιχνίδια της. Αήττητη στα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, με τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες, χωρίς να δεχθεί και κάποιο γκολ. Μετά από τρεις ήττες, η Ίντερ Τούρκου επέστρεψε στις νίκες και θέλει να τις διπλασιάσει κόντρα στην Κουόπιο. Δεν έχει κερδίσει στα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της, με απολογισμό μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες.

Προγνωστικό: N/G (1.75 @ Stoiximan)

Μάριεχαμν – Κέμι Κινγκς (19/06, 18:30): Συνέχεια στο αήττητο σερί των τριών αγώνων θέλει να δώσει η Μάριεχαμν, η οποία κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη μετά από δυο σερί ισοπαλίες. Θέλει να παραμείνει στην κορυφή και η νίκη είναι μονόδρομος. Στα θετικά αποτελέσματα επέστρεψε και και η Κέμι Κινγκς, μετά την ήττα από τη Σεϊναγιόεν και θέλει να διπλασιάσει τις νίκες της. Έχει επικρατήσει στα δυο από τα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της, μετρώντας και μια ισοπαλία.

Προγνωστικό: 1 (1.81 @ Goalbet)