Προγνωστικά Α’ Φινλανδίας: Ανοίγει σήμερα η αυλαία της 15ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Φινλανδίας, με τρεις αναμετρήσεις να διεξάγονται σήμερα. Στις 13:30 η σέντρα στα παιχνίδια αυτά.

Χέλσινγκφορς – Λάχτι (18/06, 13:30): Σε πολύ κακή αγωνιστική εξακολουθεί να βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό η Χέλσινγκφορς, η οποία αγνοεί τη νίκη στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της, μετρώντας μόλις μια ισοπαλία. Έχει ηττηθεί στα έξι τελευταία, ούσα και ουραγός της βαθμολογίας. Την πρώτη της ήττα μετά από δυο σερί νίκες υπέστη και πάλι η Λάχτι, η οποία ”ψάχνεται” για επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της, έχοντας σκοράρει μόλις δυο φορές.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.00 @ Stoiximan)

Σεϊναγιόεν – Ελσίνκι (18/06, 13:30): Την πρώτη της ήττα μετά από πέντε σερί παιχνίδια υπέστη η Σεϊναγιόεν, η οποία είχε απολογισμό τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία μέχρι τότε. Νικηφόρα τα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, όπου και έχει δεχθεί μόλις ένα τέρμα. Αγωνιστική πτώση για την πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Ελσίνκι, που αγνοεί τη νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές, όπου και μετράει δυο ισοπαλίες και μια ήττα. ”Μονόδρομος” η νίκη για να παραμείνει στην κορυφή. Αναμένουμε γκολ και από τις δυο ομάδες.

Προγνωστικό: G/G (2.00 @ Goalbet)

Ροβανιέμι – Ιλβ (18/06, 13:30): Την πρώτη της νίκη μετά από εφτά αγωνιστικές αναζητεί η Ροβανιέμι, η οποία μετράει τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες σε αυτό το σερί της. Δεν έχει σκοράρει στα τρία από τα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, όπου και έχει απολογισμό δυο ισοπαλίες και δυο ήττες. Από ένα νικηφόρο σερί τεσσάρων αγώνων προέρχεται η Ιλβ, ματς στα οποία κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της. Δίνει συνέχεια σε αυτό το σερί της και κόντρα στη Ροβανιέμι.

Προγνωστικό: 2 & N/G (5.75 @ Betshop)