Προγνωστικά Α’ Φινλανδίας: Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία της 12ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Φινλανδίας.

Ροβανιέμι – Σεϊναγιόεν (28/05, 16:00): Την πρώτη της νίκη μετά από τέσσερις αγωνιστικές θέλει να πανηγυρίσει στο σημερινό παιχνίδι η Ροβανιέμι, η οποία έχει απολογισμό δυο ισοπαλίες και δυο ήττες σε αυτό το σερί. Μετράει μόλις μια νίκη σε τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια πρωτάθληματος, έχοντας επίσης δυο ισοπαλίες και μια ήττα. Από την άλλη πλευρά, η Σεϊναγιόεν παραμένει αήττητη εδώ και τρεις αγωνιστικές, μετρώντας δυο νίκες και μια ισοπαλία. Δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της.

Προγνωστικό: N/G (1.73 @ Stoiximan)

Λάχτι – Παλοκέρχο Βάνταα (28/05, 16:00): Το πρώτο της βαθμό μετά από τρεις διαδοχικές ήττες θέλει να πανηγυρίσει και πάλι η Λάχτι, με σκοπό να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Δυο νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα ο εντός έδρς απολογισμός της στο πρωτάθλημα. Την πρώτη της νίκη μετά από εφτά παιχνίδια κατάφερε να πανηγυρίσει η Βάνταα, ωστόσο εξακολουθεί να βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, μετρώντας τέσσερις βαθμούς σε ισάριθμα παιχνίδια μακριά από την έδρα της.

Προγνωστικό: Over 2.5 (2.05 @ Goalbet)

Ίντερ Τούρκου – Κέμι Κινγκς (28/05, 18:00): Την πέμπτη της ήττα σε έξι παιχνίδια υπέστη την προηγούμενη αγωνιστική, η Ίντερ Τούρκου, η οποία αποδεικνύει πως δεν βρίσκεται και στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση που θα μπορούσε να βρίσκεται, παρότι μετράει και μια νίκη σε αυτό το σερί της. Αντιθέτως, η Κέμι Κινγκς παραμένει αήττητη εδώ και τρεις αγωνιστικές, έχοντας απολογισμό δυο νίκες και μια ισοπαλία. Αμφότερες είναι ομάδες που δεν συνηθίζουν να σκοράρουν πολλά τέρματα, οπότε και επιλέγουμε το Under 2.5 στο σημερινό μεταξύ τους παιχνίδι.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.55 @ Betshop)