Προγνωστικά Α’ Φινλανδίας:  Με τέσσερις αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία της 11ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Φινλανδίας. Και τα τέσσερα παιχνίδια διεξάγονται την ίδια ώρα (18:30), με το πρόγραμμα της αγωνιστικής να συνεχίζεται αύριο, με την αναμέτρηση της Ελσίνκι κόντρα στην Χέλσινγκφορς.

Ιλβ – Λάχτι (25/05, 18:30): Επιστροφή στις ήττες για την Ιλβ, η οποία μετράει πλέον τέσσερις στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, έχοντας πανηγυρίσει παράλληλα και μια νίκη. Από ήττα ωστόσο προέρχεται και η Λάχτι, η οποία ήταν και η δεύτερη συνεχόμενη της στο πρωτάθλημα, ενώ εκτός έδρας δεν έχει πανηγυρίσει κάποια νίκη σε τρία αντίστοιχα παιχνίδια. Οι δυο ομάδες ισοβαθμούν και θέλουν τη νίκη για να απομακρυνθούν από τη ζώνη του υποβιβασμού. ”Βγάζουν” αμφότερες το N/G στα τελευταία παιχνίδια τους.

Προγνωστικό: N/G (1.83 @ Stoiximan)

Σεϊναγιόεν – Βάασα (25/05, 18:30): Το ντέρμπι της αγωνιστικής, με τους γηπεδούχους να παίζουν μόνο για τη νίκη και για κανένα άλλο αποτέλεσμα, με σκοπό να απομακρυνθούν από τις τελευταίες θέσεις. Μόλις μια ήττα μετράει η Σεϊναγιόεν στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, έχοντας πανηγυρίσει τη νίκη στα δυο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της. Από νίκη προέρχεται η Βάασα, η οποία ωστόσο δεν τα πηγαίνει και πολύ καλά εκτός έδρας, έχοντας απολογισμό μια νίκη και τρεις ήττες. Με 5/6 τελευταία παιχνίδια των δυο ομάδων να ”βγάζουν” το N/G, επιλέγουμε ακόμη ένα στο σημερινό παιχνίδι.

Προγνωστικό: N/G (1.50 @ Betshop)

Μάριεχαμν – Κουόπιο (25/05, 18:30): Αήττητη παραμένει εδώ και εννέα αγωνιστικές η Μάριεχαμν, η οποία έχει απολογισμό εφτά νίκες και δυο ισοπαλίες σε αυτό το θετικό σερί της. Θέλει να δώσει συνέχεια σε αυτό το σερί, με σκοπό να παραμείνει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Παράλληλα έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ σε αυτά τα παιχνίδια, διατηρώντας το μηδέν στα έξι τελευταία. Από ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων προέρχεται και η Κουόπιο, η οποία μετράει τρεις νίκες και μια ισοπαλία, διατηρώντας και αυτή ανέπαφη την εστία της σε αυτά τα παιχνίδια.

Προγνωστικό: N/G (1.60 @ Magicbet)

Π. Βάνταα – Ίντερ Τούρκου (25/05, 18:30): Αγνοεί τη νίκη εδώ και εφτά αγωνιστικές η Π. Βάνταα, η οποία έχει απολογισμό τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες σε αυτό το αρνητικό σερί της, ούσα και στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη πλευρά, η Ίντερ Τούρκου κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες μετά από πέντε αγωνιστικές και τέσσερις διαδοχικές ήττες. Αμφότερες είναι ομάδες που δεν σκοράρουν πολλά τέρματα, οπότε και επιλέγουμε το Under 2.5 στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.65 @ Mybet)