Προγνωστικά Α’ Φινλανδίας:  Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Φινλανδίας και στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής.

Κουόπιο – Σεϊναγιόεν (21/05, 16:00): Από τρεις σερί νίκες προέρχεται η Κουόπιο, παιχνίδια στα οποία κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της. Θέλει να συνεχίσει σε ”υψηλές” πτήσεις, ωστόσο δεν θα έχει και πολύ εύκολο έργο κόντρα στη Σεϊναγιόεν. Οι πρωταθλητές προέρχονται από νίκη, ωστόσο οι φετινές του εμφανίσεις δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές. ”Βγάζουν” το N/G στα τελευταία τους παιχνίδια και οι δυο ομάδες.

Προγνωστικά: N/G (1.80 @ Stoiximan)

Ίντερ Τούρκου – Ιλβ (21/05, 16:00): Σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση εξακολουθεί να βρίσκεται η Ίντερ Τούρκου, η οποία αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές, έχοντας ηττηθεί στις τέσσερις τελευταίες. Από την άλλη πλευρά, η Ιλβ επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις σερί ήττες και θέλει να συνεχίσει στα θετικά αποτελέσματα. Επιλογή μας στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι το Under 2.5.

Προγνωστικά: Under 2.5 (1.60 @ Goalbet)

Παλοκέρχο Βάνταα – Κέμι Κινγκς (21/05, 16:00): Μόλις δυο βαθμούς μετράει εδώ και έξι αγωνιστικές η Παλοκέρχο Βάνταα, η οποία παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της. Από την άλλη πλευρά, η Κέμι Κινγκς είναι σε ανοδική πορεία, προερχόμενη από δυο σερί νίκες, που την έφεραν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. ”Βγάζουν” το N/G στα παιχνίδια τους και οι δυο ομάδες.

Προγνωστικά: N/G (1.75 @ Magicbet)