Προγνωστικά Α’ Φινλανδίας: Με δυο αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία της 10ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α’ Φινλανδίας. Ελσίνκι και Μάριεχαμν αγωνίζονται εκτός έδρας με σκοπό να παραμείνουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Λάχτι – Ελσίνκι (20/05, 18:30): Συνέχεια στο εντός έδρας αήττητο θέλει να δώσει σήμερα η Λάχτι, κόντρα στην Ελσίνκι. Δυο νίκες και μια ισοπαλία ο απολογισμός της σε αυτό το σερί, προερχόμενη από την ήττα στην έδρα της Μάριεχαμν. Από τρεις σερί νίκες προέρχεται η Ελσίνκι, η οποία παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί της αυτό για να διατηρήσει τη θέση της. ”Βγαίνει” το Over 2.5 στα τελευταία παιχνίδια των δυο ομάδων.

Προγνωστικό: Over 2.5 (2.22 @ Stoiximan)

Χέλσινγκφορς – Μάριεχαμν (20/05, 18:30): Αγνοεί τη νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές η Χέλσινγκφορς, μετρώντας μια ισοπαλία και δυο ήττες. Θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσμα, ωστόσο δεν έχει καθόλου εύκολο έργο κόντρα στη Μάριεχαμν. Οι φιλοξενούμενοι παραμένουν αήττητοι στα οκτώ τελευταία παιχνίδια τους για το πρωτάθλημα, όπου και μετρούν έξι νίκες και δυο ισοπαλίες, έχοντας διατηρήσει ανέπαφη την εστία τους στα πέντε τελευταία. Θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν στην πρώτη θέση.

Προγνωστικό: 2 (2.60 @ Magicbet)