Προγνωστικά Α’ Εσθονίας: Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Εσθονίας, στα πλαίσια στης 14ης στοφής του.

Τρανς Νάρβα – Φλόρα Ταλίν (24/05, 18:00): Από τρια σερί αρνητικά αποτελέσματα προέρχονται οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι μετρούν μόλις ένα βαθμό σε αυτά τα τρία παιχνίδια τους και πολύ δύσκολα θα καταφέρουν να ”κόψουν” βαθμούς από την Φλόρα Ταλίν. Μετά από την κατάκτηση του κυπέλλου, οι φιλοξενούμενοι είναι σε εξαιρετική ψυχολογική κατάσταση και είναι αήττητοι εδώ και πέντε αγωνιστικές, διατηρώντας ανέπαφη την εστία τους στα τέσσερα από αυτά.

Προγνωστικό: 2 & Under 3.5 (2.25 @ Stoiximan)

Πάρνου Λιναμ. – Πάιντε Λιναμ. (24/05, 19:00): Σε πάρα πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται οι γηπεδούχοι, οι οποίοι προέρχονται από δώδεκα σερί ήττες, έχοντας σκοράρει μόλις μια φορά στα δέκα τελευταία παιχνίδια τους. Τη δεύτερη νίκη τους στα τρία τελευταία παιχνίδια θέλουν να πανηγυρίσουν οι φιλοξενούμενοι, έχοντας και μια ισοπαλία. Έχουν την κατάλληλη ευκαιρία για να πετύχουν το στόχο τους

Προγνωστικό: 2 & N/G (2.08 @ Goalbet)

Ράκβερε Φλόρα – Σιλαμάε Κάλεφ (24/05, 19:00): Με μόλις ένα βαθμό σε δεκατρία παιχνίδια πρωταθλήματος, η Ράκβερε Φλόρα είναι με διαφορά η ομάδα με τη χερότερη αγωνιστική κατάσταση, πηγαίνοντας από το κακό στο χειρότερο. Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι έχουν εξαιρετική ευκαιρία για επιστροφή στις νίκες μετά από τέσσερις αγωνιστικές, με απολογισμό δυο ισοπαλίες και δυο ήττες. Η Σιλαμάε Κάλεφ αγνοεί τη νίκη στα έξι τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της, μετρώντας τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Προγνωστικό: N/G (2.00 @ Betshop)

Νόμε Κάλιου – Λεβάντια Ταλίν (24/05, 20:00): Με το νικητή να μένει μόνος πρωτος στη βαθμολογίας, αναμετρούνται σήμερα οι δυο ομάδες. Αήττητη εδώ και δεκατρία παιχνίδια η Κάλιου, έχοντας απολισμό εννέα νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, μετρώντας μόνο νίκες εντός έδρας. Τη δεύτερη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα θα ”κυνηγήσει” η Λεβάντια, με το παιχνίδι αυτό να είναι το τρίτο διαδοχικό μακριά από την έδρας της. Αναμένουμε γκολ και από τις δυο ομάδες.

Προγνωστικό: G/G (1.60 @ Magicbet)