Προγνωστικά Α' Βραζιλίας

Προγνωστικά Α’ Βραζιλίας: Το “κυρίως μενού” της εμβόλιμης 3ης αγωνιστικής της Α’ Βραζιλίας συνθέτουν οι επτά συναντήσεις που θα διεξαχθούν τα ξημερώματα.

Μποταφόγκο – Ατλέτικο Παραναένσε (26/05, 01:30): Την πρώτη τους νίκη επιζητούν αμφότερες, έχοντας συλλέξει από ένα βαθμό στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Ξεκίνησαν αμφότερες, με ήττες, συνέχισαν με ισοπαλίες το περασμένο σαββατοκύριακο. Μάλιστα, η Μποταφόγκο πήρε έναν πολύτιμο βαθμό μέσα στην έδρα της Σπορτ Ρεσίφε, ενώ η Παραναένσε κράτησε στο 1-1 τη δυνατή Ατλέτικο Μινέιρο. Θα πάμε με την έδρα.

Προγνωστικό: 1 (2.20 @ Stoiximan)

Φιγκεϊρένσε – Σάντος (26/05, 01:30): Αήττητη παραμένει στο ξεκίνημα της φετινής Serie A η Φιγκεϊρένσε, έχοντας συνδυάσει με ισοπαλίες τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Έχασε μεγάλγη ευκαιρία για ένα διπλό στην έδρα της Κρουζέιρο το σαββατοκύριακο (2-2), καθώς απώλεσε το αρχικό προβάδισμα με 0-2. Η Σάντος, από την πλευρά της, έφυγε ηττημένη στην πρεμιέρα από το εκτός έδρας ντέρμπι με την Ατλέτικο Μινέιρο, αλλά συνέχισε με το νικηφόρο 2-1 επί της Κοριτίμπα. Βλέπουμε λίγα γκολ στο ματς.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.63 @ Goalbet)

Αμέρικα Μινέιρο – Βιτόρια Μπαΐα (26/05, 03:00): Κόντρα νεοφώτιστων στο “Μπέλο Οριζόντε”. Η γηπεδούχος Αμέρικα Μινέιρο ψάχνει… ακόμα τους πρώτους της βαθμούς, καθώς ηττήθηκε από Φλουμινένσε (0-1) και Σαπεκοένσε (3-1 εκτός) στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Η Βιτόρια Μπαΐα δέχθηκε ισχυρό εκτός έδρας “χαστούκι” στην πρεμιέρα από τη Σάντα Κρουζ (4-1), όμως έκανε δυναμικό come-back, κερδίζοντας για τη 2η αγωνιστική την πρωταθλήτρια Κορίνθιανς με 3-2. Πιθανό το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.85 @ Betshop)

Φλαμένγκο – Σαπεκοένσε (26/05, 03:00): Η αποφυγή ενός τρίτου διαδοχικού αρνητικού αποτελέσματος είναι ο σημερινός βασικός στόχος της Φλαμένγκο. Προέρχεται από τις ήττες από Φορταλέσα (1-2 για Κύπελλο) και Γκρέμιο (1-0 εκτός για πρωτάθλημα), που πήραν τη σκυτάλη από το νικηφόρο 1-0 της πρεμιέρας επί της Σπορτ Ρεσίφε. Αυτοπεποίθηση “βγάζει” η Σαπεκοένσε στις δύο πρώτες αγωνιστικές, με τη “λευκή” ισοπαλία στην έδρα της Ιντερνασιονάλ να συνοδεύεται από το νικηφόρο 3-1 επί της Αμέρικα Μινέιρο. Μπορεί να πάρει αποτέλεσμα η Σαπεκοένσε.

Προγνωστικό: Χ2 (1.95 @ Magicbet)

Κοριτίμπα – Σάο Πάολο (26/05, 03:45): Πανομοιότυπο ξεκίνημα για τις δύο αντιπάλους στο φετινό πρωτάθλημα. Αμφότερες συνδύασαν την πρεμιέρα με νίκη (1-0 η Κοριτίμπα επί Κρουζέιρο, 0-1 η Σάο Πάολο επί Μποταφόγκο), αμφότερες ηττήθηκαν για τη 2η αγωνιστική. Η Κοριτίμπα έφυγε με το ατυχές 2-1 από την έδρα της Σάντος, η Σάο Πάολο “κατατροπώθηκε” εντός έδρας από την Ιντερνασιονάλ. Ελαφρυντικό για τους σημερινούς φιλοξενούμενους αποτελεί το γεγονός ότι έρχονταν από τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες απέναντι στην Ατλέτικο Μινέιρο. Βλέπουμε αμφίσκορο στην Κουριτίμπα.

Προγνωστικό: G/G (2.00 @ Interwetten)

Παλμέιρας – Φλουμινένσε (26/05, 03:45): Δεν κατάφερε η Παλμέιρας να δώσει συνέχεια στο εμφατικό 4-0 της πρεμιέρας επί της Ατλέτικο Παραναένσε, καθώς έφυγε με κατεβασμένο το κεφάλι από την έδρα της Πόντε Πρέτα (2-1). Η Φλουμινένσε, από την πλευρά της, κοντραρίστηκε με νεοφώτιστους στις δύο πρώτες αγωνιστικές, με απολογισμό ένα διπλό (0-1 επί Αμέρικα Μινέιρο) και μία εντός έδρας ισοπαλία (2-2 με Σάντα Κρουζ). Θα πάμε με την έδρα.

Προγνωστικό: 1 (1.85 @ Mybet)

Σάντα Κρουζ – Κρουζέιρο (26/05, 03:45): Μόνο ως νεοφώτιστη δε… συμπεριφέρεται η Σάντα Κρουζ στην “αυγή” του φετινού πρωταθλήματος. Στην πρεμιέρα διέλυσε τη Βιτόρια Μπαΐα με 4-1, ενώ το περασμένο σαββατοκύριακο έφυγε με το ισόπαλο 2-2 από την έδρα της Φλουμινένσε. Βίοι αντίθετοι για την Κρουζέιρο του Πάουλο Μπέντο, που ηττήθηκε στην πρεμιέρα από την Κοριτίμπα (1-0 εκτός), ενώ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής έσωσε… το βαθμό απέναντι στη Φιγκεϊρένσε (2-2), όντας αρχικά πίσω στο σκορ με 0-2. Πιθανό το αμφίσκορο στο Ρεσίφε.

Προγνωστικό: G/G (1.80 @ Stoiximan)