Προγνωστικά Α' Βραζιλίας

Προγνωστικά Α’ Βραζιλίας: Οκτώ συναντήσεις ανοίγουν την αυλαία της εμβόλιμης 8ης αγωνιστικής στην Α’ Βραζιλίας.

Σάο Πάολο – Βιτόρια Μπαΐα (16/06, 01:30): Επιστροφή… στα σκαμπανεβάσματα για τη Σάο Πάολο, ηττήθηκε με 1-2 από την Ατλέτικο Παραναένσε και “τρέχει” σερί 2-1-2 στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Η Βιτόρια Μπαΐα, από την πλευρά της, μετρά μόνο μία ήττα στις τελευταίες έξι αγωνιστικές (2-3-1), ενώ τα πέντε τελευταία παιχνίδια της έχουν συνδυαστεί με το Under 2,5. Βλέπουμε ένα κλειστό ματς και σήμερα.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.85 @ Stoiximan)

Σαπεκοένσε – Γκρέμιο (16/06, 01:30): Τέλος έβαλε η Πόντε Πρέτα στο αήττητο σερί της Σαπεκοένσε (2-4-0 στις έξι πρώτες αγωνιστικές), με τους σημερινούς γηπεδούχους να γνωρίζουνε την εκτός έδρας ήττα με 2-1. Η Γκρέμιο έμεινε στο ισόπαλο 1-1 στο εκτός έδρας ντέρμπι με τη Φλουμινένσε και διατηρείται σε απόσταση βολής από την κορυφή. Με δεδομένο ότι αμφότερες παρουσιάζουνε έφεση στο σκοράρισμα, θα πάμε με το G/G.

Προγνωστικό: G/G (2.00 @ Betshop)

Πόντε Πρέτα – Ατλέτικο Παραναένσε (16/06, 01:30): Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία έρχονται αμφότερες στο σημερινό ματς. Η Πόντε Πρέτα έσπασε το σαββατοκύριακο το αήττητο της Σαπεκοένσε (εντός έδρας νίκη με 2-1), η Ατλέτικο Παραναένσε έβγαλε ένα μεγάλο διπλό επί της Σάο Πάολο (1-2). Νικηφόρα τα 2/3 τελευταία ματς των γηπεδούχων και τα 3/4 τελευταία ματς των φιλοξενούμενων. Το αμφίσκορο έχει… μεγάλες τύχες.

Προγνωστικό: G/G (1.95 @ Goalbet)

Μποταφόγκο – Αμέρικα Μινέιρο (16/06, 03:00): Κόντρα της ουράς στο “Βόλτα Ρεντόντα”, η ουραγός Μποταφόγκο φιλοξενεί την προτελευταία Αμέρικα Μινέιρο. Από πέντε βαθμούς έχουν συλλέξει αμφότερες στις επτά πρώτες αγωνιστικές, χωρίς νίκη παραμένει η Μποταφόγκο στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές (0-1-3). Θα πάμε με την έδρα, καθώς στους γηπεδούχους δεν υπάρχουν περαιτέρω… δικαιολογίες.

Προγνωστικό: 1 (1.75 @ Magicbet)

Σάντος – Σπορτ Ρεσίφε (16/06, 03:00): Με ξεκάθαρο στόχο το 3Χ3 μπαίνει η Σάντος στο σημερινό ματς. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τα “κολλητά” τρίποντα επί των Μποταφόγκο (3-0) και Σάντα Κρουζ (0-2) και βρίσκονται πλέον κοντά στην πρώτη τετράδα. Άσχημη η ψυχολογία στις τάξεις της Σπορτ Ρεσίφε, προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα από την Κοριτίμπα με 3-2 και μετρά μόλις μία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Θα πάμε με τη Σάντος, αν και η απόδοση στον Άσσο είναι αρκετά μικρή.

Προγνωστικό: 1 (1.45 @ Interwetten)

Σάντα Κρουζ – Φιγκεϊρένσε (16/06, 03:00): Για τα καλά… έχει πάρει την κατηφόρα η Σάντα Κρουζ. Μακρινή ανάμνηση μοιάζει για τους νεοφώτιστους το αήττητο σερί 2-2-0 των πρώτων τεσσάρων αγωνιστικών, καθώς προέρχονται από τριάδα ετών με μηδενική παραγωγικότητα στην επίθεση. Η Φιγκεϊρένσε, από την πλευρά της, έχει κερδίσει τα 2/3 τελευταία παιχνίδια της, ταυτόχρονα όμως καταρρέει όταν απομακρύνεται από την έδρα της (0-1-2 το σχετικό σερί). “Μυρίζει” ισοπαλία το ματς.

Προγνωστικό: Χ (3.30 @ Stoiximan)

Κρουζέιρο – Φλαμένγκο (16/06, 03:45): Πρόκειται ίσως για το πιο ελκυστικό παιχνίδι της ημέρας. Η Κρουζέιρο φιλοξενεί τη Φλαμένγκο στο Μπέλο Οριζόντε, επιζητώντας την παρθενική φετινή εντός έδρας νίκη της (0-2-1 το σχετικό σερί). Νικηφόρα τα 2/3 τελευταία ματς της ομάδας του Πάουλο Μπέντο, αμφότερα ήταν διπλά. Από ζευγάρι ηττών προέρχεται η “Φλα”, με αποτέλεσμα να βρεθεί εκτός της πρώτης τετράδας. Προβάδισμα για τη νίκη στους γηπεδούχους.

Προγνωστικό: 1 DNB (1.62 @ Goalbet)

Κοριτίμπα – Παλμέιρας (16/06, 03:45): Έσπασε η κατάρα για την Κοριτίμπα. Αγνοούσε τη νίκη από την πρεμιέρα, αλλά το περασμένο σαββατοκύριακο κατάφερε να καταβάλλει την αντίσταση της Σπορτ Ρεσίφε (3-2 εντός) και σήμερα καλείται να ανταποκριθεί σε ένα πολύ δύσκολο “τεστ”. Αιτία… η Παλμέιρας έχει βάλει το πόδι στο γκάζι, φαντάζοντας αυτή τη στιγμή ως ισότιμη συνδιεκδικήτρια του τίτλου. Έρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες και πιστεύουμε ότι θα κάνει το 4Χ4.

Προγνωστικό: 2 (2.40 @ Betshop)