Προγνωστικά Α' Βραζιλίας

Προγνωστικά Α’ Βραζιλίας: Με επτά αναμετρήσεις ξεκινάει η 5η αγωνιστική στη φετινή Α’ Βραζιλίας. Ξεωρίζουν τα τοπικά ντέρμπι Κορίνθιανς – Σάντος και Σάντα Κρουζ – Σπορτ Ρεσίφε.

Ιντερνασιονάλ – Ατλ. Παραναένσε (02/06, 01:30): Από το καλό στο… καλύτερο βαδίζει η Ιντερνασιονάλ. Έφυγε νικήτρια (με 0-1) από τη δύσκολη έδρα της Σάντος, πετυχαίνοντας το τρίτο συνεχόμενο τρίποντο και παραμένοντας αήττητη στο φετινό πρωτάθλημα (3-1-0). Μάλιστα, έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Η Ατλέτικο Παραναένσε προέρχεται από την παρθενική φετινή νίκη της σε επίπεδο λίγκας (2-1 επί Φιγκεϊρένσε, 1-1-2 το σερί). Πολύ δύσκολα θα προβάλλει αντίσταση μέσα στο “Μπέιρα Ρίο”. Άσσος…

Προγνωστικό: 1 (1.62 @ Stoiximan)

Κορίνθιανς – Σάντος (02/06, 03:00): Ντέρμπι της επαρχίας του Σάο Πάολο, με τη Σάντος να έχει κερδίσει νωρίτερα μέσα στο 2016 (06/03) την Κορίνθιανς για το περιφερειακό πρωτάθλημα Παουλίστα Α1. Οι πρωταθλητές βρίσκονται, όμως, σε καλύτερο μομέντουμ, ερχόμενοι από τις κολλητές νίκες επί των Πόντε Πρέτα (3-0) και Σπορτ Ρεσίφε (0-2). Αντίθετα, η Σάντος έχει σκοντάψει στα δύο τελευταία παιχνίδια της (0-1-1), γνωρίζοντας το περασμένο σαββατοκύριακο την εντός έδρας ήττα από την Ιντερνασιονάλ (0-1). Αν λάβουμε υπόψη τις τελευταίες μεταξύ τους συναντήσεις, το σκορ δε θα ξεφύγει.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.60 @ Goalbet)

Κοριτίμπα – Σαπεκοένσε (02/06, 03:00): Τέσσερις βαθμούς έχει συλλέξει η Κοριτίμπα στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές (1-1-2), όλους μέσα στο “σπίτι” της. Βέβαια, σήμερα δε θα αγωνιστεί στη φυσική της έδρα (“Αντόνιο Κόουτο Περέιρα”), αλλά στο “Βίλα Καπανέμα” (βρίσκεται επίσης στην Κουριτίμπα). Η Σαπεκοένσε, από την πλευρά της, “τρέχει” ένα αήττητο σερί 1-3-0 στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ έχει σκοράρει και τα τρία τελευταία παιχνίδια της. Εφικτό στο αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (2.05 @ Betshop)

Σάντα Κρουζ – Σπορτ Ρεσίφε (02/06, 03:00): Ακόμα ένα τοπικό ντέρμπι το σημερινό μενού. Επίκεντρο… το Ρεσίφε, αντίπαλοι οι Σάντα Κρουζ και Σπορτ Ρεσίφε. Μπορεί οι γηπεδούχοι να είναι νεοφώτιστοι στην κατηγορία, όμως το φετινό ξεκίνημα είνια μακράν καλύτερο από αυτό της… γειτόνισσας. Παραμένουν αήττητοι μέχρι στιγμής (2-2-0), ενώ αμφότερα τα εντός έδρας παιχνίδια τους ήταν νίκες με το εμφατικό 4-1. Αντίθετα, η Σπορτ Ρεσίφε έχει συλλέξει μόλις ένα βαθμό στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές (0-1-3), σκοράροντας μόλις ένα γκολ σε αυτό το καρέ αγώνων. Αν και τα ντέρμπι δε… χωρούν προβλέψεις, δίνουμε προβάδισμα νίκης στη Σάντα Κρουζ.

Προγνωστικό: 1 (2.05 @ Magicbet)

Ατλέτικο Μινέιρο – Φλουμινένσε (02/06, 03:45): Συνεχίζεται η αρνητική επιρροή στην ψυχολογία της Ατλέτικο Μινέιρο από τον αποκλεισμό από τη Σάο Πάολο στα προημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες. Χωρίς νίκη οι γηπεδούχοι στα τρία ματς πρωταθλήματος που ακολούθησαν (0-2-1), ζητούν σήμερα το τρίποντο ανάκαμψης. Επέστρεψε στις νίκες η Φλουμινένσε με το 1-0 επί της Μποταφόγκο, “τρέχει” σερί 2-1-1 στο φετινό πρωτάθλημα. Το αμφίσκορο παρουσιάζεται πολύ συχνά στις τελευταίες μεταξύ τους συναντήσεις στο Μπέλο Οριζόντε.

Προγνωστικό: G/G (1.90 @ Interwetten)

Μποταφόγκο – Κρουζέιρο (02/06, 03:45): Καμία εκ των δύο δεν μπορεί να… παινευτεί για ένα ιδανικό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα. Βέβαια, για την Μποταφόγκο η εκτός έδρας ήττα της Κυριακής από τη Φλουμινένσε ήταν η παρθενική στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές (1-1-1). Η Κρουζέιρο, από την πλευρά της, συνεχίζει να αγνοεί το τρίποντο με τον Πάουλο Μπέντο στον πάγκο. Δύο ισοπαλίες και δύο ήττες συνθέτουν τον μέχρι στιγμής απολογισμό, ηττήθημε και στις δύο φετινές εξόδους της. Με αρκετή δόση ρίσκου, θα πάμε με την ισοπαλία.

Προγνωστικό: Χ (3.20 @ Mybet)

Φιγκεϊρένσε – Σάο Πάολο (02/06, 03:45): Το μοναδικό θετικο στοιχείο που κρατά η Φιγκεϊρένσε στην “αυγή” του φετινού πρωταθλήματος (σερί 0-3-1 στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές) είναι ότι έχει καταφέρει να σκοράρει και στα τρία τελευταία παιχνίδια της. Υποδέχεται σήμερα τη Σάο Πάολο, η οποία προέρχεται από τη νίκη στο ντέρμπι με την Παλμέιρας (1-0), που ήταν η παρθενική στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές (1-1-1). Οι φιλοξενούμενοι έχουν πετύχει γκολ και στα τέσσερα φετινά ματς πρωταθλήματος, οπότε το αμφίσκορο έχει… value.

Προγνωστικό: G/G (1.95 @ Stoiximan)