Προγνωστικά Α' Βραζιλίας

Προγνωστικά Α’ Βραζιλίας: Με τρεις αναμετρήσεις ξεκινάει τα ξημερώματα η 17η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α’ Βραζιλίας.

Φιγκεϊρένσε – Βιτόρια Μπαΐα (31/07, 00:30): Κόντρα πληγωμένων στο “Ορλάντο Σκαρπέλι”, με τη γηπεδούχο Φιγκεϊρένσε να προέρχεται από το βαρύτατο “χαστούκι” στο Κύπελλο από την Πόντε Πρέτα (ήττα 5-0). Χωρίς νίκη οι γηπεδούχοι στις επτά τελευταίες αγωνιστικές (0-5-2), χωρίς νίκη η Βιτόρια Μπαΐα στις τελευταίες τέσσερις (0-3-1). Με αρκετή δόση ρίσκου, θα πάμε με την ισοπαλία.

Προγνωστικό: Χ (3.30 @ Stoiximan)

Σπορτ Ρεσίφε – Ατλ. Παραναένσε (31/07, 00:30): Πολύ καλή η ψυχολογία στο στρατόπεδο της Σπορτ Ρεσίφε, ελέω… των διαδοχικών μεγάλων νικών επί των Γκρέμιο (4-2) και Κρουζέιρο (1-2). Η Ατλέτικο Παραναένσε, από την πλευρά της, προέρχεται από την εντός έδρας νίκη επί της Φλουμινένσε (1-0) και είναι αήττητη στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (3-1-0). Έφεση στο σκοράρισμα παρουσιάζουν και οι δύο αντίπαλοι, θα πάμε λοιπόν με το G/G.

Προγνωστικό: G/G (1.95 @ Goalbet)

Ατλέτικο Μινέιρο – Σάντα Κρουζ (31/07, 03:00): Αρχίζει και ξαναστρώνει το κλίμα στην Ατλέτικο Μινέιρο. Μεγάλης σημασίας από όλες τις απόψεις το διπλό της περασμένης αγωνιστικής επί της πρωτοπόρου Παλμέιρας, ενώ η Σάντα Κρουζ προέρχεται από την εντός έδρας ήττα-πισωγύρισμα από την Κοριτίμπα (0-1). Βλέπουμε με πολύ θετικό μάτι το NG.

Προγνωστικό: NG (1.70 @ Betshop)