Προγνωστικά Α' Βραζιλίας

Προγνωστικά Α’ Βραζιλίας: Τρεις συναντήσεις ανοίγουν την αυλαία της 4ης αγωνιστικής στη μεγάλη κατηγορία της Βραζιλίας. Την παραμονή στην κορυφή του πίνακα θέλει η νεοφώτιστη Σάντα Κρουζ.

Κρουζέιρο – Αμέρικα Μινέιρο (28/05, 22:00): Το κάκιστο ξεκίνημα της Κρουζέιρο στο φετινό πρωτάθλημα μετατρέπει σε must win το σημερινό ματς. Μόλις ένα βαθμό έχει συλλέξει η ομάδα του Πάουλο Μπέντο στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, έρχεται από τη βαριά εκτός έδρας ήττα από τη Σάντα Κρουζ με 4-1. Ανάλογο το φετινό ξεκίνημα της Αμέρικα Μινέιρο (0-1-2), αποτελεί όμως σαφές ελαφρυντικό το γεγονός ότι επέστρεψε φέτος στη μεγάλη κατηγορία. Δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες η Κρουζέιρο.

Προγνωστικό: 1 (1.65 @ Stoiximan)

Ατλέτικο Παραναένσε – Φιγκεϊρένσε (29/05, 00:30): Μέτριο το ξεκίνημα αμφότερων στο φετινό πρωτάθλημα. Μόλις ένα βαθμό έχει συλλέξει η Ατλέτικο Παραναένσε στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, από την εντός έδρας ισοπαλία με την Ατλέτικο Μινέιρο (1-1). Τριάδα ισοπαλιών για τη Φιγκεϊρένσε, οι δύο τελευταίες με σκορ 2-2. Βλέπουμε πιθανό το αμφίσκορο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, το οποίο μάλιστα πληρώνει και καλά.

Προγνωστικό: G/G (2.05 @ Goalbet)

Σαπεκοένσε -Σάντα Κρουζ (29/05, 03:00): Θετικότητα η ψυχολογία και στα δύο στρατόπεδα. Αμφότερες παραμένουν αήττητες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, με τη γηπεδούχο Σαπεκοένσε (1-2-0) να έρχεται από το ισόπαλο 2-2 στην έδρα της Φλαμένγκο. Η Σάντα Κρουζ κλέβει τις εντυπώσεις μέχρι στιγμής. Ανέβηκε φέτος στα “μεγάλα σαλόνια” και μετρά δύο νίκες (αμφότερες με σκορ 4-1) και την εκτός έδρας ισοπαλία (2-2) με τη Φλουμινένσε. Θα πάμε με τα γκολ.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.85 @ Betshop)