Προγνωστικά Α' Βραζιλίας

Προγνωστικά Α’ Βραζιλίας: Τρεις συναντήσεις ανοίγουν την αυλαία της 2ης αγωνιστικής στην Α’ Βραζιλίας. Στο 2Χ2 στοχεύουν οι Παλμέιρας, Φλουμινένσε και Σάντα Κρουζ (οι δύο τελευταίες κοντράρονται μεταξύ τους).

Πόντε Πρέτα – Παλμέιρας (21/05, 22:00): Ανάμεικτα συναισθήματα άφησε η Πόντε Πρέτα στην πρεμιέρα, με το ισόπαλο 0-0 στην έδρα της Φιγκεϊρένσε. Η Παλμέιρας, από την πλευρά της, μπήκε με ιδανικό τρόπο στο νέο πρωτάθλημα, διαλύοντας την Ατλέτικο Παραναένσε με 4-0 (δύο γκολ σκόραρε ο Γκάμπριελ Ζεσούς). Το NG παρατηρείται στα τελευταία παιχνίδια αμφότερων για όλες τις διοργανώσεις και θα το… τιμήσουμε.

Προγνωστικό: NG (1.80 @ Stoiximan)

Φλουμινένσε – Σάντα Κρουζ (22/05, 00:30): Με το… δεξί μπήκαν οι δύο αντίπαλοι στη φετινή λίγκα. Η Φλουμινένσε έφυγε με το νικηφόρο 0-1 από την έδρα της Αμέρικα Μινέιρο (σκόρερ ο Φρέντ), ενώ η Σάντα Κρουζ ήταν επιβλητική απέναντι στη Βιτόρια Μπαΐα (4-1). Η “Φλου” έχει ισχυρή δίψα για ένα δυναμικό ξεκίνημα μετά την περσινή άσχημη πορεία της, όμως η νεοφώτιστη Σάντα Κρουζ δείχνει ότι δεν… αστειεύεται. Θα πάμε, όμως, με την έδρα.

Προγνωστικό: 1 (1.63 @ Goalbet)

Κρουζέιρο – Φιγκεϊρένσε (22/05, 03:00): Ποδαρικό με το… αριστερό για την Κρουζέιρο στο φετινό πρωτάθλημα. Έφυγε ηττημένη με 1-0 από την έδρα της Κοριτίμπα, ενώ χάνει ενόψει του σημερινού ματς τους Λούκας και Ρομέρο (αμφότεροι αποβλήθηκαν). Η Φιγκεϊρένσε κόλλησε στο ισόπαλο 0-0 στην εντός έδρας συνάντηση με την Πόντε Πρέτα. Πεισμώμενοι για το πρώτο τρίποντο οι γηπεδούχοι, συνδύασαν με νίκες τα 5/6 τελευταία εντός στην περσινή λίγκα. Θα το πάρει το ματς η Κρουζέιρο.

Προγνωστικό: 1 (1.50 @ Betshop)