Προγνωστικά Α' Βραζιλίας

Προγνωστικά Α’ Βραζιλίας: Με τρεις συναντήσεις ξεκινάει σήμερα η 6η αγωνιστική στη μεγάλη κατηγορία της Βραζιλίας.

Ατλέτικο Παραναένσε – Σάντα Κρουζ (04/06, 22:00): Μόλις μία νίκη μετρά η Ατλέτικο Παραναένσε στις πέντε πρώτες αγωνιστικές (1-1-3), το θετικό ενόψει του σημερινού ματς είναι ότι παραμένει αήττητη εντός έδρας (1-1-0). Η Σάντα Κρουζ, από την πλευρά της, προέρχεται από την παρθενική της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα (2-2-1), ενώ έχει συνδυάσει με ισοπαλίες αμφότερες τις εξόδους της. Σκόραρε και στα δύο αυτά ματς, οπότε επιλέγουμε το G/G.

Προγνωστικό: G/G (1.85 @ Stoiximan)

Κορίνθιανς – Κοριτίμπα (05/06, 02:30): Αρχίζει και βρίσκει τον εαυτό της η Κορίνθιανς, θυμίζοντας σταδιακά την ομάδα που έφτασε πέρσι στην κατάκτηση της κούπας. Η μεσοβδόμαδη νίκη επί της Σάντος (1-0) ήταν η τρίτη συνεχόμενη, με τους γηπεδούχους να κρατούν και ανέπαφη εστία στα τρία αυτά ματς. Βίοι αντίθετοι για την Κοριτίμπα, που έχει συλλέξει μόλις ένα βαθμό στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές. Μπορεί ο Άσσος να μην πληρώνει πολύ, όμως φαντάζει πολύ πιθανός.

Προγνωστικό: 1 (1.58 @ Goalbet)

Σαπεκοένσε – Φλουμινένσε (05/06, 02:30): Θετική η μέχρι στιγμής πορεία της Σαπεκοένσε. Προέρχεται από νικηφόρο 3-4 επί της Κοριτίμπα, παραμένει αήττητη στο φετινό πρωτάθλημα με δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Στο 2-2-1 το φετινό σερί της Φλουμινένσε, έχει γευτεί όλα τα αποτελέσματα εκτός έδρας. Θεωρούμε πιθανό το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.95 @ Betshop)