Προγνωστικά Α' Βραζιλίας

Προγνωστικά Α’ Βραζιλίας: Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η εμβόλιμη 3η αγωνιστική στη μεγάλη κατηγορία της Βραζιλίας. Ξεχωρίζει η μάχη της Ατλέτικο Μινέιρο με την Γκρέμιο.

Κορίνθιανς – Πόντε Πρέτα (26/05, 17:00): Συνεχίστηκαν οι αρνητικές εμφανίσεις για την πρωταθλήτρια Κορίνθιανς, που έφυγε ηττημένη (3-2) από την έδρα της νεοφώτιστης Βιτόρια Μπαΐα. Θυμίζουμε ότι στην πρεμιέρα έμεινε στο ισόπαλο 0-0 στο εντός έδρας ντέρμπι με την Γκρέμιο. Η Πόντε Πρέτα, από την πλευρά της, έφυγε στην πρεμιέρα με το βαθμό από την έδρα της Φιγκεϊρένσε (0-0), για να πάρει τη σκυτάλη η εντός έδρας νίκη επί της Παλμέιρας (2-1). Δε… σηκώνει τρίτη σερί γκέλα η Κορίνθιανς.

Προγνωστικό: 1 (1.62 @ Stoiximan)

Ιντερνασιονάλ – Σπορτ Ρεσίφε (26/05, 22:00): Μπορεί η Ιντερνασιονάλ να μην έθελξε με την απόδοσή της στο ισόπαλο 0-0 της πρεμιέρας με τη Σαπεκοένσε, πήρε όμως… το αίμα της πίσω στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, φεύγοντας με ένα μεγάλο διπλό από την έδρα της Σάο Πάολο (1-2). Συγκομιδή ενός βαθμού μετρά η Σπορτ Ρεσίφε, από το ισόπαλο 1-1 της 2ης αγωνιστικής με την Μποταφόγκο (στην πρεμιέρα ηττήθηκε με 1-0 από τη Φλαμένγκο). Με προβάδισμα για το τρίποντο οι γηπεδούχοι.

Προγνωστικό: 1 (1.51 @ Goalbet)

Ατλέτικο Μινέιρο – Γκρέμιο (27/05, 03:00): Πρόκειται ίσως για το πιο ενδιαφέρον ματς της 3ης αγωνιστικής. Αμφότερες πραγματοποίησαν εξαιρετικό πρωτάθλημα πέρσι, αμφότερες έχουν συλλέξει από τέσσερις βαθμούς στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Βέβαια, η Γκρέμιο προέρχεται από το νικηφόρο 1-0 επί της Φλαμένγκο, ενώ η Ατλέτικο Μινέιρο “κόλλησε” την Κυριακή στο ισόπαλο 1-1 στην έδρα της Ατλέτικο Παραναένσε, όντας σαφώς επηρεασμένη από τον αποκλεισμό από τη Σάο Πάολο στα προημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες. Βλέπουμε κλειστό ματς.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.55 @ Betshop)