Προγνωστικά Α' Βραζιλίας

Προγνωστικά Α’ Βραζιλίας: Οι πέντε σημερινές αναμετρήσεις ρίχνουν την αυλαία της εμβόλιμης 18ης αγωνιστικής στην Α’ Βραζιλίας.

Πόντε Πρέτα – Μποταφόγκο (05/08, 01:15): Μακριά από τις νίκες παραμένει η Πόντε Πρέτα στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές (0-1-2), ταυτόχρονα όμως “τρέχει” σερί 4-1-1 στα έξι τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος. Η Μποταφόγκο, από την πλευρά της, παρουσιάζεται αναξιόπιστη εκτός έδρας, δεχόμενη γκολ με μεγάλη συχνότητα. Με σχετική δόση ρίσκου, πηγαίνουμε στον Άσσο.

Προγνωστικό: 1 (2.10 @ Stoiximan)

Σάο Πάολο – Ατλέτικο Μινέιρο (05/08, 01:30): Το ισόπαλο 2-2 (εντός έδρας) του περασμένου σαββατοκύριακου απέναντι στη Σαπεκοένσε απέδειξε την ασταθή κατάσταση της Σάο Πάολο. Στη μέση του πίνακα βρίσκονται οι γηπεδούχοι, αντίθετα η Ατλέτικο Μινέιρο κινείται συνεχώς ανοδικά. Κατέβαλε με άνεση (3-0) την αντίσταση της Σάντα Κρουζ, κάνοντας το 3Χ3 σε επίπεδο πρωταθλήματος. Η Σάο Πάολο, βέβαια, σκοράρει στην έδρα της κι έτσι θα πάμε με το G/G.

Προγνωστικό: G/G (1.80 @ Goalbet)

Γκρέμιο – Σάντα Κρουζ (05/08, 01:30): Σαφώς και η Γκρέμιο αποτελεί το ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, όμως θεωρούμε πολύ χαμηλές τις αποδόσεις του Άσσου. Άλλωστε, διανύει περίοδο σχετικής “κοιλιάς”, με δεδομένο το σερί 1-1-1 στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές. Η Σάντα Κρουζ, από την πλευρά της, έχει… εδραιώσει τις κακές εμφανίσεις. Θα πάμε με το Over 2,5, το οποίο παρατηρείται συχνά στα ματς αμφότερων.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.75 @ Betshop)

Κρουζέιρο – Ιντερνασιονάλ (05/08, 03:00): Δεν επέφερε το άμεσο “ηλεκτροσόκ” η αλλαγή τεχνικής ηγεσίας στην Κρουζέιρο, με την ομάδα από το Μπέλο Οριζόντε να ηττάται με 2-0 από τη Σάντος. Όλοι ελπίζουν ότι η ανάκαμψη θα ξεκινήσει από σήμερα, απέναντι σε μία Ιντερνασιονάλ, η οποία συνεχίζει να είναι… μπλοκαρισμένη (σερί 0-2-7 στις τελευταίες εννιά αγωνιστικές). Στηρίζουμε την Κρουζέιρο.

Προγνωστικό: 1 (1.75 @ Magicbet)

Σαπεκοένσε – Παλμέιρας (05/08, 03:30): Με θετική εμφάνιση συνδυάστηκε για τη Σαπεκοένσε το ισόπαλο 2-2 στην έδρα της Σάο Πάολο. Αήττητοι οι γηπεδούχοι στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές (1-2-0), αντίθετα η Παλμέιρας προέρχεται από το ζευγάρι ηττών από Ατλέτικο Μινέιρο (0-1) και Μποταφόγκο (3-1), το οποίο την έριξε από την κορυφή του πίνακα. Δεν πιστεύουμε ότι έχει περιθώρια για τρίτη σερί γκέλα κι έτσι θα πάμε με το Διπλό.

Προγνωστικό: 2 (2.45 @ Interwetten)