Προγνωστικά Α' Βραζιλίας

Προγνωστικά Α’ Βραζιλίας:  Οι επτά σημερινές αναμετρήσεις συνθέτουν το κυρίως μενού της 17ης αγωνιστικής στην Α’ Βραζιλίας. Η πρωτοπόρος Παλμέιρας φιλοξενείται από την Μποταφόγκο.

Φλουμινένσε – Πόντε Πρέτα (31/07, 17:00): Από μεσοβδόμαδες νίκες-προκρίσεις στους “16” του Κυπέλλου προέρχονται αμφότερες, με την Πόντε Πρέτα να εντυπωσιάζει με το εμφατικό 5-0 επί της Φιγκεϊρένσε. Στα του πρωταθλήματος, η Φλουμινένσε θέλει επιτακτικά το σημερινό τρίποντο, με δεδομένο το σερί 1-2-2 στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Μάλιστα, έχει μείνει άσφαιρη στα 3/4 τελευταία ματς. Σερί 3-2-1 τρέχει η Πόντε Πρέτα στις τελευταίες έξι αγωνιστικές κι εμείς… θα πάμε με το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (2.08 @ Stoiximan)

Σάο Πάολο – Σαπεκοένσε (31/07, 17:00): Δεν τα κατάφερε το περασμένο σαββατοκύριακο η Σάο Πάολο, φεύγοντας ηττημένη με 1-0 από την έδρα της Γκρέμιο. Ισοβαθμεί αυτή τη στιγμή με τη σημερινή αντίπαλο, έχοντας αμφότερες από 22 βαθμούς στις πρώτες 16 αγωνιστικές. Αήττητη στις τελευταίες δύο αγωνιστικές η Σαπεκοένσε (1-1-0), αποδυναμώνεται ξεκάθαρα μακριά από το “σπίτι” της. Χαμηλή η απόδοση για τον Άσσο, όμως θα την… εμπιστευτούμε.

Προγνωστικό: 1 (1.51 @ Goalbet)

Σάντος – Κρουζέιρο (31/07, 22:00): Ενδιαφέρουσα η αναμέτρηση στο Σάο Πάολο, με την Κρουζέιρο να επιζητά… απεγνωσμένα μία νίκη ψυχολογίας. Ντεμπουτάρει σήμερα στον πάγκο της ο Μάνο Μενέσες, καθώς το νέο ατυχές αποτέλεσμα της περασμένης αγωνιστικής (ήττα 1-2 από Σπορτ Ρεσίφε) επέφερε την αποπομπή του Πάουλο Μπέντο. Μόλις ένα βαθμό έχει συλλέξει η ομάδα στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, έχει υποχωρήσει στην προτελευταία θέση του πίνακα. Η Σάντος, από την πλευρά της, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση (σερί 3-1-0 στα τελευταία τέσσερα ματς πρωταθλήματος), ενώ σκοράρει με ιδιαίτερη άνεση. Θα πάμε με το Over.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.85 @ Betshop)

Ιντερνασιονάλ – Κορίνθιανς (31/07, 22:00): Από το ισόπαλο 2-2 στην έδρα της Πόντε Πρέτα προέρχεται η Ιντερνασιονάλ, που έβαλε τέλος σε ένα σερί πέντε διαδοχικών ηττών (οι τέσσερις τελευταίες με σκορ 1-1). Η Κορίνθιανς, από την πλευρά της, έχει κολλήσει στο ισόπαλο 1-1 στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, στις εντός έδρας συναντήσεις με Σάο Πάολο και Φιγκεϊρένσε. Λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα, προβλέπουμε ένα σφιχτό παιχνίδι στο Πόρτο Αλέγκρε.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.60 @ Magicbet)

Κοριτίμπα – Φλαμένγκο (31/07, 22:00): Θετική η ψυχολογία και στα δύο στρατόπεδα, μετά τις νίκες της περασμένης αγωνιστικής επί Σάντα Κρουζ (0-1) και Αμέρικα Μινέιρο (2-1) αντίστοιχα. Μόλις μία ήττα έχει υποστεί η Κοριτίμπα στις τελευταίες επτά αγωνιστικές (2-4-1), κράτησε ανέπαφη εστία στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της. Η Φλαμένγκο τα πηγαίνει πολύ καλά στα “εντός”, όμως προβληματίζει στα “εκτός”. Δε βλέπουμε να χάνει σήμερα η Κοριτίμπα.

Προγνωστικό: 1Χ (1.40 @ Interwetten)

Μποταφόγκο – Παλμέιρας (01/08, 00:30): Πιο ξεκούραστη η Παλμέιρας στο σημερινό ματς, καθώς η Μποταφόγκο είχε και μεσοβδόμαδες υποχρεώσεις στο Κύπελλο. Σε επίπεδο πρωταθλήματος, οι γηπεδούχοι προέρχονται από το ατυχές 2-1 στην έδρα της Σαπεκοένσε, ενώ οι φιλοξενούμενοι από την εντός έδρας ήττα από την Ατλέτικο Μινέιρο (0-1), που ήταν η πρώτη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (3-1-1). Με σημερινό διπλό, η Παλμέιρας διατηρείται σίγουρα στην κορυφή του πίνακα. Θα τη στηρίξουμε, με σαφή δόση ρίσκου.

Προγνωστικό: 2 (2.45 @ Stoiximan)

Αμέρικα Μινέιρο – Γκρέμιο (01/08, 00:30): Η Αμέρικα Μινέιρο δίνει όλο και πιο ξεκάθαρα την εντύπωση ότι “πετάξει λευκή πετσέτα”. Δεν επέφερε την απαιτούμενη ανόρθωση η αλλαγή προπονητή, με την ομάδα να ηττάται με 2-1 από τη Φλαμένγκο για την περασμένη αγωνιστική και να μετρά μόνο ήττες στα τελευταία επτά ματς πρωταθλήματος. Μεσοβδόμαδα ήρθε και ο αποκλεισμός από τη Φορταλέσα στο Κύπελλο (ήττα 4-1 στη ρεβάνς για τον 3ο γύρο) για να… δέσει το γλυκό. Η Γκρέμιο, από την πλευρά της, προέρχεται από το νικηφόρο 1-0 επί της Σάο Πάολο και δε… βλέπουμε το λόγο για να μην πανηγυρίσει σήμερα το διπλό.

Προγνωστικό: 2 (2.11 @ Goalbet)