Προγνωστικά Α' Βραζιλίας

Προγνωστικά Α’ Βραζιλίας: Το κυρίως μενού της 11ης αγωνιστικής της φετινής Α’ Βραζιλίας συνθέτουν οι οκτώ σημερινές αναμετρήσεις. Ξεχωρίζουν τα ντέρμπι Αμέρικα Μινέιρο – Ατλέτικο Μινέιρο, Φλαμένγκο – Φλουμινένσε και Σάντος – Σάο Πάολο.

Αμέρικα Μινέιρο – Ατλέτικο Μινέιρο (26/06, 17:00): Το πρώτο ντέρμπι της ημέρας γίνεται στο Μπέλο Οριζόντε, με την Αμέρικα Μινέιρο να φιλοξενεί τη συμπολίτισσα Ατλέτικο. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την τρίτη ήττα τους στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (2-0 στην έδρα της Παλμέιρας), αντίθετα οι φιλοξενούμενοι έχουν ανεβάσει κατακόρυφα την ψυχολογία τους με τις κολλητές νίκες επί των Πόντε Πρέτα (3-0) και Κορίνθιανς (2-1). Διπλό…

Προγνωστικό: 2 (1.81 @ Goalbet)

Βιτόρια Μπαΐα – Πόντε Πρέτα (26/06, 22:00): Τη νίκη της αγωνιστικής… έκανε μεσοβδόμαδα η Βιτόρια Μπαΐα με το μεγάλο διπλό επί της Γκρέμιο (1-2). Ήταν η πρώτη νίκη στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (1-1-2) και την απομάκρυνε από την επικίνδυνη ζώνη. Η Πόντε Πρέτα, από την πλευρά της, δε βρίσκεται σε καλή κατάσταση, καθώς προέρχεται από δύο κολλητές ήττες με μηδενικό ενεργητικό και συνολικό παθητικό επτά γκολ. Πάντως, οι δύο τους αρέσκονται τελευταία στο Over.

Προγνωστικό: Over 2.5 (2.25 @ Goalbet)

Φλαμένγκο – Φλουμινένσε (26/06, 22:00): Στο Νατάλ θα διεξαχθεί το μεγάλο ντέρμπι “Φλα”-“Φλου” και όχι στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Σε καλή κατάσταση η Φλαμένγκο, είναι αήττητη στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές, με δύο διπλά και μία εντός έδρας ισοπαλία. Η Φλουμινένσε, αντίθετα, προέρχεται από δύο ήττες και βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη 13η θέση του πίνακα. Πιστεύουμε, πάντως, ότι σήμερα θα σκοράρουν αμφότερες.

Προγνωστικό: G/G (1.90 @ Betshop)

Σάντος – Σάο Πάολο (26/06, 22:00): Το τελευταίο ντέρμπι του σημερινού μενού είναι αυτό του Σάο Πάολο ανάμεσα στη Σάντος και… τη Σάο Πάολο. Πειστική εμφάνιση μεσοβδόμαδα για τη Σάντος και νίκη με 2-4 επί της Φλουμινένσε, ήταν το τέταρτο τρίποντο στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Ένα βαθμό κάτω βρίσκεται η Σάο Πάολο, που έχει κολλήσει στην ισοπαλία στα δύο τελευταία παιχνίδια της. Με αρκετή δόση ρίσκου, θα πάμε με τη Σάντος.

Προγνωστικό: 1 (2.20 @ Magicbet)

Ιντερνασιονάλ – Μποταφόγκο (26/06, 22:00): Δεν ξέρουμε αν μπορούμε ακόμα να κάνουμε λόγο για “ξεφούσκωμα” της Ιντερνασιονάλ, αλλά η… αποχή από τη νίκη στις δύο τελευταίες αγωνιστικές είναι κάτι στο οποίο δε μας είχε συνηθίσει (0-1-1). Η Μποταφόγκο συνεχίζει να κινείται στη μετριότητα και δείχνει ότι θα παλέψει στο τέλος για την αποφυγή του υποβιβασμού. Πρέπει να το πάρει το ματς η “Ίντερ” και… θα το πάρει.

Προγνωστικό: 1 (1.45 @ Interwetten)

Ατλέτικο Παραναένσε – Γκρέμιο (26/06, 22:00): Ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Ατλέτικο Παραναένσε, φεύγοντας με το βαθμό από την έδρα της Σαπεκοένσε (0-0). Μετρά μόνο μία ήττα στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (3-1-1) και θέλει να βάλει δύσκολα στην Γκρέμιο, που έρχεται από την εντός έδρας ήττα-σοκ από τη Βιτόρια Μπαΐα (1-2). “Μυρίζει” ισοπαλία το ματς.

Προγνωστικό: Χ (3.15 @ Stoiximan)

Φιγκεϊρένσε – Κοριτίμπα (27/06, 00:30): Με “όπλο” τη δύναμη της έδρας της υποδέχεται σήμερα η Φιγκεϊρένσε την Κοριτίμπα. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει συλλέξει τους 11/13 βαθμούς της μέσα στο “Ορλάντο Σκαρπέλι” (3-2-0), συνδυάζοντας μάλιστα με νίκες τα τρία τελευταία εντός. Η Κοριτίμπα συνεχίζει να “ψάχνεται”, αν και μεσοβδόμαδα κράτησε στο ισόπαλο 1-1 την Ιντερνασιονάλ. Στηρίζουμε έδρα.

Προγνωστικό: 1 (2.11 @ Goalbet)

Σπορτ Ρεσίφε – Σαπεκοένσε (27/06, 00:30): Τέσσερις βαθμούς έχει βάλει στο σακούλι της η Σπορτ Ρεσίφε στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, κερδίζοντας με 2-1 τη Φλουμινένσε και φεύγοντας με το 0-0 από την έδρα της Σάο Πάολο. Στο “στρατόπεδο” της Σαπεκοένσε κυριαρχεί η φυγή του κόουτς Γκούτο Φερέιρα για την Μπαΐα. Πιστεύουμε ότι αυτή η εξέλιξη θα επηρεάσει αρνητικά τους φιλοξενούμενους κι έτσι δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στους γηπεδούχους.

Προγνωστικό: 1 (2.00 @ Betshop)