Προγνωστικά Α' Βραζιλίας

Προγνωστικά Α’ Βραζιλίας: Το “κυρίως πιάτο” της 15ης αγωνιστικής στην Α’ Βραζιλίας συνθέτουν οι επτά σημερινές αναμετρήσεις.

Αμέρικα Μινέιρο – Σάντα Κρουζ (17/07, 17:00): Μάχη της ουράς στο “Μπέλο Οριζόντε”, καθώς η ουραγός Αμέρικα Μινέιρο φιλοξενεί τη 18η Σάντα Κρουζ. Πρόκειται για ματς… έξι βαθμών και δεν είναι υπερβολή αν το χαρακτηρίσουμε ως “πρόωρο τελικό” για τους γηπεδούχους. Μόλις 8 βαθμούς έχει συλλέξει η Μινέιρο στις πρώτες 14 αγωνιστικές, μετρά μόνο ήττες στις τελευταίες πέντε. Η Σάντα Κρουζ, από την πλευρά της, θέλει να “χτίσει” πάνω στο τρίποντο ουσίας και ψυχολογίας επί της Ιντερνασιονάλ (1-0). Βλέπουμε αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.85 @ Stoiximan)

Φλουμινένσε – Κρουζέιρο (17/07, 22:00): Κοινή η ανάγκη για το τρίποντο και στα δύο “στρατόπεδα”, προκειμένου να μπει τέλος στα αρνητικά σερί. Η Φλουμινένσε προέρχεται από το ισόπαλο 0-0 στην έδρα της Βιτόρια Μπαΐα και μετρά μία ήττα και δύο ισοπαλίες στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές. Η Κρουζέιρο δέχθηκε ισχυρό εντός έδρας “χαστούκι” από την Ατλέτικο Παραναένσε (0-3) και αγνοεί επίσης τη νίκη σε αυτή τη σειρά αγώνων (0-1-2). Πιστεύουμε στο Over σε αυτό το ματς.

Προγνωστικό: Over 2.5 (2.10 @ Goalbet)

Κορίνθιανς – Σάο Πάολο (17/07, 22:00): Μεγάλο ντέρμπι στο Σάο Πάολο, με την Κορίνθιανς να μοιάζει σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με τη συμπολίτισσα. Σε εξαιρετική φόρμα οι γηπεδούχοι, έρχονται από τέσσερα διαδοχικά τρίποντα, κράτησαν και ανέπαφη εστία στα τρία τελευταία. Η Σάο Πάολο παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, ενώ σίγουρα την αποπροσανατόλισε και η συμμετοχή στα ημιτελικά του Λιμπερταδόρες. Άσσος…

Προγνωστικό: 1 (1.80 @ Betshop)

Ιντερνασιονάλ – Παλμέιρας (17/07, 22:00): Από το κακό στο χειρότερο βαδίζει η Ιντερνασιονάλ. Όχι απλά δεν κατάφερε να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί απέναντι στη Σάντα Κρουζ, αλλά έφυγε και ηττημένη, μετρώντας… αισίως μόνο ήττες στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές. Η Παλμέιρας, από την πλευρά της συνεχίζει να αποτελεί διεκδικήτρια του τίτλου και θέλει να φύγει αλώβητη από το Πόρτο Αλέγκρε. Θα δούμε γκολ εκατέρωθεν στο “Μπέιρα-Ρίο”.

Προγνωστικό: G/G (1.70 @ Magicbet)

Ατλέτικο Παραναένσε – Βιτόρια Μπαΐα (17/07, 22:00): Με το… πόδι στο γκάζι θέλει να συνεχίσει η Ατλέτικο Παραναένσε, ύστερα και από το μεγάλο διπλό επί της Κρουζέιρο (0-3) της περασμένης εβδομάδας. Έδειξε με αυτόν τον τρόπο ότι αρχίζει να γίνεται αποτελεσματική και μακριά από το “σπίτι” της. Εντός έδρας μετρά μόνο νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος! Η Βιτόρια Μπαΐα διαθέτει ένα σκληροτράχηλο σύνολο, όμως πιστεύουμε ότι σήμερα δε θα κατορθώσει να προβάλλει ισχυρή αντίσταση.

Προγνωστικό: 1 (1.80 @ Interwetten)

Φιγκεϊρένσε – Σαπεκοένσε (17/07, 22:00): Το… πάλεψε η Φιγκεϊρένσε μέσα στην “Αρένα ντο Γκρέμιο”, δεν κατάφερε όμως να φύγει ούτε με το βαθμό. Πεντάδα αγώνων πρωταθλήματος μακριά από τις νίκες έχουν συμπληρώσει οι γηπεδούχοι (0-3-2), τρεις ήττες στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές έχει υποστεί η Σαπεκοένσε. Δύσκολη η πρόβλεψη για τον τελικό νικητή, βλέπουμε όμως μεγάλη παραγωγικότητα εκατέρωθεν.

Προγνωστικό: Over 2.5 (2.05 @ Stoiximan)

Σπορτ Ρεσίφε – Γκρέμιο (18/07, 00:30): Εντελώς αντίθετη η πορεία των δύο αντιπάλων στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές. Μηδενική η συγκομιδή βαθμών για τη Σπορτ Ρεσίφε, την παρηογρεί μονάχα το γεγονός ότι σκόραρε και στα τρία ματς. 3/3 νίκες για την Γκρέμιο, που “κατατρόπωσε” κατά σειρά τις Σάντος (3-2), Ιντερνασιονάλ (0-1) και Φιγκεϊρένσε (2-1). Το μομέντουμ είναι ξεκάθαρα με το σύνολο από το Πόρτο Αλέγκρε και θα το εμπιστευθούμε.

Προγνωστικό: 2 (2.41 @ Goalbet)