Προγνωστικά Α' Βραζιλίας

Προγνωστικά Α’ Βραζιλίας: Το κυρίως μενού της 19ης αγωνιστικής στην Α’ Βραζιλίας συνθέτουν οι έξι σημερινές αναμετρήσεις. Δύο εκ των τριών πρωτοπόρων, οι Σάντος και Παλμέιρας, κοντράρονται με νεοφώτιστες ομάδες (Αμέρικα Μινέιρο και Βιτόρια Μπαΐα αντίστοιχα).

Αμέρικα Μινέιρο – Σάντος (07/08, 17:00): Δεύτερη διαδοχική ισοπαλία για την Αμέρικα Μινέιρο, που έφυγε με το 1-1 από την έδρα της Σπορτ Ρεσίφε. Παραμένει, βέβαια, στον “πάτο” του πίνακα, ενώ η Σάντος “κόλλησε” μεσοβδόμαδα στο ισόπαλο 0-0 απέναντι στη Φλαμένγκο. Αήττητοι οι φιλοξενούμενοι στις τελευταίες έξι αγωνιστικές (4-2-0), κράτησαν και ανέπαφη εστία στις δύο τελευταίες. Θα πάμε με το NG.

Προγνωστικό: NG (2.12 @ Stoiximan)

Παλμέιρας – Βιτόρια Μπαΐα (07/08, 22:00): Άμεση η ανάγκη ανάκαμψης στο στρατόπεδο της Παλμέιρας, μετά τις απανωτές γκέλες κόντρα σε Σαπεκοένσε (1-1 εκτός), Ατλέτικο Μινέιρο (ήττα 0-1) και Μποταφόγκο (ήττα 3-1 εκτό). Παραμένει, βέβαια, στην κορυφή του πίνακα, την οποία μοιράζεται με τις Σάντος και Κορίνθιανς. Η Βιτόρια Μπαΐα προέρχεται από τη νίκη ουσίας και ψυχολογίας επί της Κοριτίμπα (3-1), την πρώτη στις τελευταίες έξι αγωνιστικές. Τη θεωρούμε ικανή να σκοράρει και μέσα στο Allianz Parque.

Προγνωστικό: G/G (2.10 @ Goalbet)

Κοριτίμπα – Πόντε Πρέτα (07/08, 22:00): Εντός της ζώνης υποβιβασμού υποχώρησε η Κοριτίμπα μετά το ατυχές 3-1 στην έδρα της Βιτόρια Μπαΐα. Ήταν η τρίτη ήττα της στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (1-0-3). Η Πόντε Πρέτα, με τη σειρά της, κατέβαλε με 2-0 την αντίσταση της Μποταφόγκο, όμως αποδυναμώνεται ξεκάθαρα όταν απομακρύνεται από την έδρα της (1-1-4 στα τελευταία έξι εκτός). Θα πάμε με την ισοπαλία.

Προγνωστικό: Χ (3.25 @ Betshop)

Ιντερνασιονάλ – Φλουμινένσε (07/08, 22:15): Χωρίς σταματημό μοιάζει ο κατήφορος της Ιντερνασιονάλ. Δέχθηκε νέο ηχηρό “χαστούκι” μεσοβδόμαδα (ήττα 4-2 από Κρουζέιρο) κι έχει συλλέξει μόλις δύο βαθμούς στις τελευταίες 10 αγωνιστικές (0-2-8). Η Φλουμινένσε δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα κι έτσι προέρχεται από το νικηφόρο 3-0 επί της Πόντε Πρέτα (31/07), ενώ έχει κρατήσει ανέπαφη εστία στα 4/5 τελευταία ματς πρωταθλήματος. Βλέπουμε αμφίσκορο στο Πόρτο Αλέγκρε.

Προγνωστικό: G/G (1.85 @ Magicbet)

Σάντα Κρούζ – Σάο Πάολο (07/08, 22:15): Με έναν πολύτιμο βαθμό κατάφερε να φύγει μεσοβδόμαδα η Σάντα Κρουζ από την έδρα της Γκρέμιο (0-0), παράλληλα όμως παρέμεινε άσφαιρη για τρίτο σερί ματς πρωταθλήματος. Η Σάο Πάολο υποχρεώθηκε στην εντός έδρας ήττα από την Ατλέτικο Μινέιρο (1-2) και “τρέχει” σερί 0-2-2 στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές. Μάλιστα, έχει συνδυάσει με ήττες τις 3/4 τελευταίες εξόδου της (χωρίς καν να σκοράρει στα τρία ατυχή ματς). Θα πάμε με το NG.

Προγνωστικό: NG (1.95 @ Interwetten)

Φιγκεϊρένσε – Σπορτ Ρεσίφε (08/08, 00:30): Χωρίς μεσοβδόμαδες αγωνιστικές υποχρεώσεις η Φιγκεϊρένσε, προέρχεται από το νικηφόρο 1-0 επί της Βιτόρια Μπαΐα (31/07). Ήταν η πρώτη νίκη της στα τελευταία οκτώ μας πρωταθλήματος. Η Σπορτ Ρεσίφε, από την πλευρά της, κόλλησε μεσοβδόμαδα στο 1-1 απέναντι στην αδύναμη Αμέρικα Μινέιρο, βάζοντας τέλος σε ένα σερί τριών νικών. Θα σκοράρουν αμφότερες στο σημερινό ματς.

Προγνωστικό: G/G (1.70 @ Stoiximan)