Προγνωστικά Α' Βραζιλίας

Προγνωστικά Α’ Βραζιλίας: Οι επτά σημερινές αναμετρήσεις συνθέτουν το κυρίως μενού της 6ης αγωνιστικής στην Α’ Βραζιλίας. Σε εξαιρετική φόρμα βρίσκεται η Ιντερνασιονάλ.

Αμέρικα Μινέιρο – Φιγκεϊρένσε (05/06, 17:00): Στον “πάτο” της βαθμολογίας η νεοφώτιστη Αμέρικα Μινέιρο, δυσκολεύεται ξεκάθαρα να προσαρμοστεί στα απαιτητικά δεδομένα της μεγάλης κατηγορίας. Μόλις δύο βαθμούς έχει συλλέξει μέχρι στιγμής, υποδέχεται μία ομάδα που πανηγύρισε μεσοβδόμαδα την παρθενική νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα. Στο 1-3-1 το σερί για τη Φιγκεϊρένσε, έχει το μομέντουμ για να φύγει με το πρώτο φετινό διπλό.

Προγνωστικό: 2 (3.45 @ Stoiximan)

Σάντος – Μποταφόγκο (05/06, 17:00): Ισόβαθμες στον πίνακα οι δύο αντίπαλοι, έχουν συλλέξει από τέσσερις βαθμούς στις πέντε πρώτες αγωνιστικές (1-1-3) και προέρχονται αμφότερες από δύο κολλητές ήττες με σκορ 1-0. Κι αν η Μποταφόγκο επέστρεψε φέτος στη μεγάλη κατηγορία, για τη γηπεδούχο Σάντος δεν υπάρχουν περιθώρια για περαιτέρω απώλειες. Με δόση ρίσκου επιλέγουμε τον Άσσο.

Προγνωστικό: 1 (1.81 @ Goalbet)

Βιτόρια Μπαΐα – Ιντερνασιονάλ (05/06, 22:00): Άπιαστη… μοιάζει η Ιντερνασιονάλ στο ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος. Ανέπαφη η εστία της στις πέντε πρώτες αγωνιστικές, στρογγυλοκάθεται στην κορυφή του πίνακα με σερί 4-1-0. Η Βιτόρια Μπαΐα, από την πλευρά της, προέρχεται από την πρώτη ήττα της στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (1-2-1), παράλληλα όμως αγνοεί τη νίκη στις τελευταίες τρεις. Value for money το Διπλό στο 2.25.

Προγνωστικό: 2 (2.25 @ Betshop)

Γκρέμιο – Πόντε Πρέτα (05/06, 22:00): Ζωντανή στο κυνήγι της Ιντερνασιονάλ θέλει να μείνει η Γκρέμιο, που έφυγε ηττημένη μεσοβδόμαδα από την έδρα της Παλμέιρας με 4-3. Η ήττα αυτή πήρε τη σκυτάλη από ένα σερί τριών κολλητών νικών, ενώ η ομάδα είχε διατηρήσει και ανέπαφη εστία στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Επέστρεψε στα τρίποντα η Πόντε Πρέτα, το νικηφόρο 1-2 επί της Αμέρικα Μινέιρο πήρε τη σκυτάλη από δύο κολλητές ήττες. Δε θα το… αφήσει το ματς η Γκρέμιο.

Προγνωστικό: 1 (1.60 @ Magicbet)

Σπορτ Ρεσίφε – Ατλέτικο Μινέιρο (05/06, 22:00): Σημάδια ζωής… έδειξε η Σπορτ Ρεσίφε με το μεσοβδόμαδο διπλό (0-1) στο τοπικό ντέρμπι με τη Σάντα Κρουζ. Έβαλε τέλος σε ένα σερί τριών ηττών και μίας ισοπαλίας και υποδέχεται σήμερα μία απογοητευτική Ατλέτικο Μινέιρο, που “τρέχει” σερί 0-3-1 στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές. Μάλιστα, οι τρεις ισοπαλίες συνδυάστηκαν όλες με σκορ 1-1. “Μυρίζει” ισοπαλία η αναμέτρηση.

Προγνωστικό: Χ (3.05 @ Interwetten)

Φλαμένγκο – Παλμέιρας (05/06, 22:00): Μακριά από το Ρίο ντε Τζανέιρο θα υποδεχθεί η Φλαμένγκο την Παλμέιρας, αφού η αναμέτρηση θα φιλοξενηθεί από το Εθνικό Στάδιο της Μπραζίλια. Στόχος το 3Χ3 για τη “Φλα” μετά τα κολλητά τρίποντα επί των Πόντε Πρέτα (1-2) και Βιτόρια Μπαΐα (1-0). Η Παλμέιρας, από την πλευρά της, έκανε το 3Χ3 εντός έδρας με το νικηφόρο 4-3 επί της Γκρέμιο, έχει όμως ηττηθεί σε αμφότερες τις φετινές εξόδους της. Θα πάμε με το NG.

Προγνωστικό: NG (1.85 @ Mybet)

Κρουζέιρο – Σάο Πάολο (06/06, 00:30): Στο Μπέλο Οριζόντε πέφτει η αυλαία της 6ης αγωνιστικής, με την Κρουζέιρο να φιλοξενεί τη Σάο Πάολο. Το πρώτο του τρίποντο στον πάγκο της Κρουζέιρο πανηγύρισε μεσοβδόμαδα ο Πάουλο Μπέντο, καθώς το νικηφόρο 0-1 επί της Μποταφόγκο πήρε τη σκυτάλη από ένα σερί δύο ισοπαλιών και ισάριθμων ηττών. Η Σάο Πάολο, από την πλευρά της, έφυγε ηττημένη από την έδρα της Φιγκεϊρένσε (1-0) και μετρά μόλις μία νίκη στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (1-1-2). Πιστεύουμε ότι θα σκοράρουν αμφότερες.

Προγνωστικό: G/G (2.00 @ Stoiximan)