Προγνωστικά Α' Βραζιλίας

Προγνωστικά Α’ Βραζιλίας: Το “κυρίως πιάτο” της 13ης αγωνιστικής στην Α’ Βραζιλίας έχουμε σήμερα, με την πραγματοποίηση επτά συναντήσεων. Δεσπόζει το “κλάσικο” του Πόρτο Αλέγκρε μεταξύ Ιντερνασιονάλ και Γκρέμιο.

Κρουζέιρο – Βιτόρια Μπαΐα (03/07, 17:00): Δεν κατάφερε να κάνει το 3Χ3 η Κρουζέιρο, έφυγε μεσοβδόμαδα ηττημένη με σκορ 3-2 από την έδρα της Σαπεκοένσε. Αποτελεί το φαβορί για τη νίκη στο σημερινό ματς, αν και η Βιτόρια Μπαΐα έρχεται από ένα αήττητο σερί δύο νικών και μίας ισοπαλίας. Απωθητική η απόδοση του Άσσου, θεωρούμε αντίθετα ότι είναι πολύ πιθανό να δούμε γκολ εκατέρωθεν.

Προγνωστικό: G/G (2.02 @ Stoiximan)

Ιντερνασιονάλ – Γκρέμιο (03/07, 17:00): Το σούπερ ντέρμπι του Πόρτο Αλέγκρε… Η Ιντερνασιονάλ έρχεται με πεσμένη διάθεση, καθώς πραγματοποιεί μία ανεξήγητη “κοιλιά” στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (0-1-3). Η Γκρέμιο, από την πλευρά της, αναθάρρησε μετά το νικηφόρο 3-2 επί της Σάντος, που πήρε τη σκυτάλη από δύο κολλητές ήττες. Εμείς θα πάμε με το NG, το οποίο έχει επαληθευθεί στα 6/7 τελευταία μεταξύ τους ματς και στις δύο έδρες.

Προγνωστικό: NG (1.75 @ Betshop)

Μποταφόγκο – Σάντα Κρουζ (03/07, 22:00): Σε ένα εντυπωσιακό ματς ενεπλάκη μεσοβδόμαδα η Μποταφόγκο, φεύγοντας ηττημένη με 5-3 από την έδρα της Ατλέτικο Μινέιρο. Παραμένει αήττητη στα τρία τελευταία εντός (1-2-0) και υποδέχεται σήμερα μία Σάντα Κρουζ, η οποία πραγματικά παραπαίει. Το ατυχές 0-3 από την Πόντε Πρέτα ήταν η τέταρτη συνεχόμενη ήττα για τους “νεοφώτιστους”. Πιστεύουμε ότι η Μποταφόγκο θα βρει το δρόμο προς το τρίποντο.

Προγνωστικό: 1 (1.97 @ Stoiximan)

Κορίνθιανς – Φλαμένγκο (03/07, 22:00): Σε καλή κατάσταση έρχονται αμφότερες στο σημερινό μεταξύ τους ντέρμπι. Η Κορίνθιανς “καθάρισε” μεσοβδόμαδα την Αμέρικα Μινέιρο με 0-2, πετυχαίνοντας την τρίτη νίκη στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές. Μεγάλο “όπλο” η έδρα της, έχει κερδίσει και στα πέντε τελευταία εντός. Η Φλαμένγκο επικράτησε με 1-0 της Ιντερνασιονάλ και έχει “βγάλει” τρία διπλά στις τέσσερις τελευταίες εξόδους της. Βλέπουμε ένα κλειστό ματς στο Σάο Πάολο.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.60 @ Betshop)

Σάντος – Σαπεκοένσε (03/07, 22:00): Δεν τα κατάφερε μεσοβδόμαδα η Σάντος, ηττήθηκε με σκορ 3-2 στην έδρα της Γκρέμιο. Βέβαια, έχει συνδυάσει με νίκες τα 5/7 τελευταία παιχνίδια της, στοιχείο που μόνο απαρατήρητο δεν περνά. Η Σαπεκοένσε πέτυχε μεσοβδόμαδα μεγάλη εντός έδρας νίκη επί της Κρουζέιρο (3-2), όμως δεν εμπνέει εμπιστοσύνη με τις εμφανίσεις της. Μικρή η απόδοση του Άσσου, όμως θα την εμπιστευθούμε.

Προγνωστικό: 1 (1.55 @ Magicbet)

Πόντε Πρέτα – Σάο Πάολο (03/07, 22:00): Αναθάρρησε η Πόντε Πρέτα μετά το εμφατικό μεσοβδόμαδο διπλό επί της Σάντα Κρουζ με 0-3. Τρεις νίκες και δύο ήττες συνθέτουν το φετινό εντός έδρας απολογισμό των γηπεδούχων. Η Σάο Πάολο, από την πλευρά της, έρχεται από το τρίποντο επί της Φλουμινένσε (2-1), το πρώτο στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (1-2-1). Ικανές οι δύο ομάδες να μας… οδηγήσουν στο Over.

Προγνωστικό: Over 2.5 (2.20 @ Stoiximan)

Φιγκεϊρένσε – Ατλέτικο Μινέιρο (04/07, 01:00): Για μία ακόμα φορά απέδειξε η Φιγκεϊρένσε την ξεκάθαρη αδυναμία της στα εκτός. Έφυγε με τέσσερα γκολ στο “κεφάλι” από την έδρα της δυνατής Παλμέιρας, υποδέχεται σήμερα ένα απόλυτα φορμαρισμένο σύνολο. Η Ατλέτικο Μινέιρο επικράτησε της Μποταφόγκο μεσοβδόμαδα με το εντυπωσιακό 5-3 και στοχεύει σήμερα στο 5Χ5. Με δεδομένο, όμως, ότι η Φιγκεϊρένσε είναι δυνατή μέσα στο “σπίτι” της, θεωρούμε ότι η ισοπαλία θα αφήσει αμφότερες ικανοποιημένες.

Προγνωστικό: Χ (3.10 @ Betshop)