Προγνωστικά Α’ Βραζιλίας: Με επτά αναμετρήσεις συνεχίζεται η 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Βραζιλίας, με την πρωτοπόρο Παλμέιρας να δοκιμάζεται στην έδρα της Ατλέτικο Παραναένσε.

Φλουμινένσε – Αμέρικα Μινέιρο, (14/08, 17:00): Ισόπαλες 2-2 αναδείχθηκαν Ιντερνασιονάλ και Φλουμινένσε την προηγούμενη αγωνιστική. Το συγκρότημα του Κούλπι δεν μπόρεσε να δώσει έτσι συνέχεια στο νικηφόρο σερί δυο αναμετρήσεων που έτρεχε σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ μετράει μια ήττα στα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια του σε όλες τις διοργανώσεις. Με 1-0 επικράτησε της Σάντος η Αμέρικα την προηγούμενη αγωνιστική. Η ουραγός Αμέρικα Μινέιρο κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη έπειτα από σχεδόν δυο μήνες στο πρωτάθλημα, βάζοντας έτσι τέλος σε ένα αρνητικό σερί εννέα αγωνιστικών (επτά ήττες, δυο ισοπαλίες).

Προγνωστικό: Under 2,5 (1,80 @ Stoiximan)

Γκρέμιο – Κορίνθιανς, (14/08, 17:00):  Ισόπαλες χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Γκρέμιο και Σάντα Κρουζ Ρεσίφε την προηγούμενη αγωνιστική.  Στο -2 η διαφορά της από την πρώτη τετράδα, εμφανίζεται δυνατή στην έδρα της, όπου παραμένει αήττητη στις τέσσερις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της, έχοντας σημειώσει τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν Κορίνθιανς και Κρουζέιρο την προηγούμενη αγωνιστική. Επιβεβαίωσε για ακόμη ένα παιχνίδι πως διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος, παρέμεινε για δεύτερη σερί αγωνιστική μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα.

Προγνωστικό: 1 (2,06  @ Goalbet)

Βιτόρια Μπαία – Σάντα Κρουζ, (14/08, 22:00): Την ήττα με 2-1 από την Παλμέιρας γνώρισε η Βιτόρια Μπαία την προηγούμενη αγωνιστική. Επιρρεπής στο λάθος η αμυντική της λειτουργία, κατάφερε να κρατήσει το μηδέν σε ένα παιχνίδι από τα 15 τελευταία, ενώ το g/g σημειώθηκε στα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα. Την ήττα με 1-2 από τη Σάο Πάολο γνώρισε η Σάντα Κρουζ την προηγούμενη αγωνιστική.Ένα αποτέλεσμα που έφερε την απόλυση του τεχνικού με τον Ντορίβα να είναι ο αντικαταστάτης του. Over 2,5 τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: Over 2,5 (1,85 @ Magicbet)

Σάντος – Ατλέτικο Μινέιρο, (14/08, 22:00): Την ήττα με 1-0 από την Αμέρικα Μινέιρο γνώρισε η Σάντος την προηγούμενη αγωνιστική. Κάκιστη εμφάνιση για τη Σάντος κόντρα στην ουραγό του πρωταθλήματος, βάζοντας τέλος στο αήττητο σερί έξι αγωνιστικών που έτρεχε στο πρωτάθλημα (τέσσερις νίκες, δυο ισοπαλίες).  Με 3-1 επικράτησε της Σαπεκοένσε η Ατλέτικο την προηγούμενη αγωνιστική. Ακόμη μια εξαιρετική εμφάνιση για την Ατλέτικο που σημείωσε την πέμπτη σερί της νίκη στο πρωτάθλημα και βρίσκεται πλέον στο -1 από την κορυφή και την Παλμέιρας.

Προγνωστικό: 2 (3,10

Κρουζέιρο – Κοριτίμπα, (14/08, 22:00): Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν Κορίνθιανς και Κρουζέιρο την προηγούμενη αγωνιστική.  Παρέμεινε για δεύτερο σερί παιχνίδι αήττητη στο πρωτάθλημα, επιβεβαιώνοντας πως βρίσκεται σε καλό μομέντουμ, δεν κατάφερε ωστόσο, να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν σε κανένα από τα 11 πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Με 3-1 επικράτησε της Πόντε Πρέτα η Κοριτίμπα την προηγούμενη αγωνιστική. Καλή εμφάνιση μετά από αρκετά παιχνίδια για το συγκρότημα του Κάρπετζιανι, που έβαλε παράλληλα τέλος στο αρνητικό σερί δυο συνεχόμενων ηττών που έτρεχε στο πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1,75 @ Goalbet)

Σάο Πάολο – Μποταφόγκο, (14/08, 22:15): Με 1-2 επικράτησε της Σάντα Κρουζ η Σάο Πάολο την προηγούμενη αγωνιστική. Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές για τη Σάο Πάολο που μετρούσε δυο ήττες και δυο ισοπαλίες, ενώ σε καμία από τις πέντε πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της δεν μπόρεσε να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν. Την ήττα με 2-0 από την Πόντε Πρέτα γνώρισε η Μποταφόγκο την προηγούμενη αγωνιστική. Η Μπόταφογκο έβαλε έτσι τέλος σε ένα νικηφόρο σερί δυο αναμετρήσεων που έτρεχε σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της σε ένα παιχνίδι από τα έξι τελευταία.

Προγνωστικό: Over 2,5 ( (1,95 @ Magicbet)

Ατλέτικο Παραναένσε – Παλμέιρας: (15/08, 00:30): Την ήττα με 1-0 από τη Φλαμένγκο γνώρισε η Παραναένσε την προηγούμενη αγωνιστική. Πολλά τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της στις τελευταίες αναμετρήσεις της, καλείται να βάλει τέλος στο ντεφορμάρισμα της. Με 2-1 επικράτησε της Βιτόρια Μπαία η Παλμέιρας την προηγούμενη αγωνιστική. Έβαλε έτσι τέλος σε ένα αρνητικό σερί τριών αγωνιστικών που μετρούσε δυο ήττες και μια ισοπαλία, επιστρέφοντας στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Προγνωστικό: G/G (1,85  @ Betshop)