Προγνωστικά Α' Βραζιλίας

Προγνωστικά Α’ Βραζιλίας: Συνεχίζεται σήμερα, με πέντε αναμετρήσεις, η 14η αγωνιστική για την Α’ Βραζιλίας.

Φλαμένγκο – Ατλέτικο Μινέιρο (10/07, 17:00): Ακόμα ένα ντέρμπι στη σειρά για τη Φλαμένγκο, η οποία θα υποδεχθεί την Ατλέτικο Μινέιρο στην Μπραζίλια. Θέλει να ανακάμψει μετά το ηχηρό “χαστούκι” από την Κορίνθιανς (4-0 εκτός), όμως η πορεία της χαρακτηρίζεται από σκαμπανεβάσματα. Η Ατλέτικο Μινέιρο, από την πλευρά της, προέρχεται από το ισόπαλο 1-1 στην έδρα της Φιγκεϊρένσε, που πήρε τη σκυτάλη από τέσσερα διαδοχικά τρίποντα. Βλέπουμε αμφίσκορο στο ντέρμπι.

Προγνωστικό: G/G (1.80 @ Stoiximan)

Γκρέμιο – Φιγκεϊρένσε (10/07, 17:00): Δεύτερη “κολλητή” μεγάλη νίκη για την Γκρέμιο, καθώς το 3-2 επί της Σάντος έδωσε τη σκυτάλη στο 0-1 επί της Ιντερνασιονάλ στο σούπερ ντέρμπι του Πόρτο Αλέγκρε. Φιλοξενεί σήμερα μία ομάδα, η οποία καταρρέει όταν απομακρύνεται από την έδρα της. Στο 0-2-4 το φετινό εκτός έδρας σερί της Φιγκεϊρένσε, δεν έχει καν σκοράρει στις τέσσερις τελευταίες εξόδους της. Άσσος…

Προγνωστικό: 1 (1.41 @ Goalbet)

Σάο Πάολο – Αμέρικα Μινέιρο (10/07, 22:00): Δεν ξέρουμε κατά πόσο η Σάο Πάολο θα έχει το μυαλό της στο σημερινό ματς. Ακολουθεί στα μέσα της εβδομάδας ο επαναληπτικός ημιτελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες, όπου καλείται να ανατρέψει την ήττα με 0-2 από την Ατλέτικο Νασιονάλ στο πρώτο ματς. Σημειώστε, επίσης, ότι στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος ηττήθηκε με 1-0 από την Πόντε Πρέτα. Η Αμέρικα Μινέιρο κέρδισε μεν με 1-0 τη Φορταλέσα για το Κύπελλο Βραζιλίας στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, όμως στο πρωτάθλημα προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες με μηδέν ενεργητικό! Πολύ πιθανό το Under.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.75 @ Betshop)

Σάντα Κρουζ – Ιντερνασιονάλ (10/07, 22:00): Δύο “πληγωμένες” αντίπαλοι κοντράρονται σήμερα στο Ρεσίφε. Η γηπεδούχος Σάντα Κρουζ βρίσκεται σε πορεία… ελεύθερης πτώσης, μετρώντας μόνο ήττες στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Η φιλοξενούμενη Ιντερνασιονάλ έχει συλλέξει μόλις ένα βαθμό στην ίδια σειρά αγώνων (0-1-4). Πολύ δύσκολη η πρόβλεψη για τον τελικό νικητή, πιστεύουμε πάντως ότι θα δούμε γκολ εκατέρωθεν.

Προγνωστικό: G/G (1.90 @ Magicbet)

Βιτόρια Μπαΐα – Φλουμινένσε (11/07, 01:30): Αφήνει πίσω η Βιτόρια Μπαΐα την εντός έδρας ήττα στο Κύπελλο από την Κρουζέιρο (1-2) και επιθυμεί να διευρύνει το αήττητο σερί των τελευταίων τεσσάρων αγωνιστικών (2-2-0). Η Φλουμινένσε είχε κι εκείνη ματς Κυπέλλου (ισοπαλία 1-1 με την κατώτερη Υπιράνγκα), ενώ στο πρωτάθλημα μετρά μόλις μία νίκη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (1-1-3). Με αρκετή δόση ρίσκου, θα πάμε με την έδρα.

Προγνωστικό: 1 (2.20 @ Interwetten)