Προγνωστικά Α' Βραζιλίας

Προγνωστικά Α’ Βραζιλίας: Ολοκληρώνεται τα ξημερώματα, με δύο αναμετρήσεις, η 19η αγωνιστική στην Α’ Βραζιλίας. Θυμίζουμε ότι η αναμέτρηση Μποταφόγκο – Γκρέμιο έχει μετατεθεί για τις 5 Σεπτεμβρίου.

Ατλέτικο Μινέιρο – Σαπεκοένσε (09/08, 02:00): Εξαιρετικό το κλίμα στις τάξεις της Ατλέτικο Μινέιρο, μετά το σημαντικό μεσοβδόμαδο διπλό επί της Σάο Πάολο, που αποτέλεσε το… 4Χ4. Ολοένα και περισσότερο προσεγγίζουν οι γηπεδούχοι την πρώτη τετράδα, ενώ η Σαπεκοένσε προέρχεται από την τρίτη ισοπαλία της στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (1-3-0, 1-1 με Παλμέιρας εντός). Αν και η απόδοση του Άσσου είναι χαμηλή, θα πάμε με το 5Χ5 για τους γηπεδούχους.

Προγνωστικό: 1 (1.40 @ Stoiximan)

Κορίνθιανς – Κρουζέιρο (09/08, 03:00): Ανάκαμψη μετά το ατυχές 2-0 από την Ατλέτικο Παραναένσε ζητά η Κορίνθιανς, που μοιάζει να διέρχεται περίοδο σχετικής “κοιλιάς” (σερί 1-2-1 στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές). Η Κρουζέιρο, από την πλευρά της, προέρχεται από την εντός έδρας νίκη ουσίας και ψυχολογίας επί της Ιντερνασιονάλ (4-2) και… θέλει όσο τίποτα μία δεύτερη διαδοχική επιτυχία, προκειμένου να ανακάμψει οριστικά. Θεωρούμε πολύ χαμηλές τις αποδόσεις του Άσσου και… θα κοντράρουμε το φαβορί.

Προγνωστικό: X2 (2.35 @ Betshop)