Προγνωστικά Βελγίου: Φινάλε στην 5η αγωνιστική της Α’ Βελγίου, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις.

Κλαμπ Μπριζ – Σταντάρ Λιέγης (28/08, 15:30): Ντέρμπι σήμερα ανάμεσα σε δύο ποιοτικές ομάδες του Βελγίου, οι οποίες έχουν φιλοδοξίες για κάτι καλό. Από ήττα προέρχεται η Κλαμπ Μπριζ, που έχασε εκτός έδρας απ’ την Κορτράικ (2-1), σήμερα θέλει να δώσει απαντήσεις και μπορεί να το κάνει κόντρα στην κακή επιθετικά Σταντάρ.

Προγνωστικό: Άσσος χωρίς να δεχτεί γκολ (2.65 @Stoiximan)

Άντερλεχτ – Γάνδη (28/08, 19:00): Νέα γκέλα την περασμένη εβδομάδα για την Άντερλεχτ κόντρα στην Έουπεν, έμεινε στο 2-2 εκτός έδρας και μένει πίσω στη μάχη του πρωταθλήματος. Υποδέχεται τη Γάνδη, που είναι αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις και προέρχεται απ’ το εμφατικό 4-2 επί της Βέστερλο. Περιμένουμε καλό ματς, θα πάμε με το G/G.

Προγνωστικό: G/G (1.67 @Goalbet)

Γκενκ – Ζούλτε Βάρεγκεμ (28/08, 21:00): Με εμφατικό τρόπο επέστρεψε στις επιτυχίες την περασμένη εβδομάδα η Γκενκ, που πέρασε με 0-3 απ’ την έδρας της Λόκερεν. Σήμερα υποδέχεται την εξαιρετική Ζούλτε Βάρεγκεμ, η οποία μετράει 10 πόντους σε τέσσερις αγωνιστικές και φιγουράρει στην κορυφή. Περιμένουμε «κλειστό» ματς, όπως ήταν τα τρία τελευταία της Ζούλτε.

Προγνωστικό: Under 2,5 (2.30 @Betshop)