Προγνωστικά Βελγίου: Ολοκληρώνεται σήμερα η 8η αγωνιστική της Α’ Βελγίου, το πρόγραμμα της οποίας αποτελείται από τρεις αναμετρήσεις.

Σταντάρ Λιέγης – Έουπεν (25/09, 15:30): Κάνει δουλειά ο κόουτς Γιάνκοβιτς στη Σταντάρ Λιέγης, που μετά τη νίκη 2-0 επί της Γκενκ, πέρασε νικηφόρα και απ’ την έδρα της Λόκερεν (0-1). Στον αντίποδα, η Έουπεν υπέστη αναμενόμενη εκτός έδρας ήττα απ’ την Κλαμπ Μπριζ (3-2), αλλά έδειξε ότι μπορεί να σκοράρει κόντρα σε όλες τις ομάδες της κατηγορίας.

Προγνωστικό: G/G (1.75 @Stoiximan)

Κορτράικ – Γκενκ (25/09, 19:00): Δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό η Κορτράικ στο εκτός έδρας ματς με τη Ζούλτε Βάρεγκεμ (ήττα 2-1), δίνοντας τέλος στο νικηφόρο σερί των τριών νικών. Εντός έδρας είναι πολύ δυνατή, προέρχεται από δύο σερί νίκες, μπορεί να πάρει ακόμη μια κόντρα στην προβληματική το τελευταίο χρονικό διάστημα Γκενκ (τρεις σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις).

Προγνωστικό: Άσσος (2.61 @Goalbet)

Άντερλεχτ – Βέστερλο (25/09, 21:00): Βρίσκει τον εαυτό της η Άντερλεχτ, που την περασμένη εβδομάδα πήρε τρίτη σερί νίκη σε όλες τις διοργανώσεις με 0-2 εκτός έδρας στο ντέρμπι με την Γκενκ. Στον αντίποδα, η Βέστερλο συνεχίζει να απογοητεύει παταγωδώς, μετράει 6/7 ήττες και είναι τελευταία στη βαθμολογία. Λογική επιλογή ο εύκολος άσσος.

Προγνωστικό: Άσσος χωρίς να δεχτεί γκολ (1.97 @Betshop)