Προγνωστικά Βελγίου: Συνέχεια σήμερα στην 11η αγωνιστική της Α’ Βελγίου, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις.

Κλαμπ Μπριζ – Άντερλεχτ (23/10, 15:30): Από δύο σερί ήττες προέρχεται η Κλαμπ Μπριζ, που δεν τα κατάφερε κόντρα στην Πόρτο την Τρίτη. Υπέστη τρίτη ήττα σε ισάριθμα ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ και ουσιαστικά αποχαιρέτησε τη συνέχεια σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Στον αντίποδα, η Άντερλεχτ προέρχεται από τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε ματς πρωταθλήματος, είναι πλέον στην κορυφή και θέλει να περάσει αλώβητη σήμερα απ’ την έδρα της Κλαμπ Μπριζ. Περιμένουμε «κλειστό» ματς.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1.85 @Interwetten)

Γκενκ – Σιντ Τρούιντεν (23/10, 19:00): Κουρασμένη θα είναι η Γκενκ σήμερα λόγω του ευρωπαϊκού αγώνα της Πέμπτης με την Μπιλμπάο, είναι ευκαιρία για τη Σιντ Τρούιντεν να πάρει αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται απ’ το εκτός έδρας 2-2 με τη Μουσκρόν για το πρωτάθλημα, στο τρίτο σερί Over 2,5 και G/G. Την ίδια στιγμή, οι φιλοξενούμενοι παίζουν πάντα «ανοιχτά», έχουν κακή άμυνα, αλλά σκοράρουν.

Προγνωστικό: Over 2,5 + G/G (2.00 @Stoiximan)

Σταντάρ Λιέγης – Μπέβερεν (23/10, 21:00): Δε χωράει άλλη βαθμολογική απώλεια για τη Σταντάρ Λιέγης, η οποία προέρχεται απ’ το εκτός έδρας 3-3 με την Κορτράικ και αγνοεί τη νίκη στις τελευταίες δύο αγωνιστικές (0-1-1). Σήμερα θέλει οπωσδήποτε «τρίποντο» κόντρα στην αδύναμη Μπέβερεν (14η), η οποία δύσκολα θα σκοράρει.

Προγνωστικό: NG (2.00 @Goalbet)

Έουπεν – Γάνδη (23/10, 21:00): Τέσσερις σερί ήττες συμπλήρωσε η Έουπεν στο πρωτάθλημα, όπου μάλιστα δέχτηκε συνολικά 14 γκολ! Τελευταία εξ αυτών το 4-2 εκτός έδρας απ’ την Μπέβερεν. Στον αντίποδα, η Γάνδη έρχεται απ’ το θρίαμβο 1-0 επί της Ζούλτε Βάρεγκεμ στο ντέρμπι, σήμερα οι αποδόσεις της στο 1,70 είναι οριακά αποδεκτές.

Προγνωστικό: Διπλό (1.70 @Betshop)