Προγνωστικά Βελγίου: Φινάλε σήμερα στην 10η αγωνιστική της Α’ Βελγίου, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις.

Γάνδη – Ζούλτε Βάρεγκεμ (16/10, 15:30): Επέστρεψε στις ήττες πριν τη διακοπή η Γάνδη, η οποία έπειτα από τρεις σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις έχασε 1-0 εκτός έδρας απ’ την Κλαμπ Μπριζ. Εντός έδρας πετάει «φωτιές», καθώς μετράει 7/7 νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, σήμερα θα δυσκολευτεί πολύ κόντρα στην πρωτοπόρο Ζούλτε Βάρεγκεμ, που σκοράρει παντού και θεωρούμε ότι θα τα καταφέρει και σήμερα. Ωστόσο, δίνουμε προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Προγνωστικό: Άσσος + G/G (2.95 @Stoiximan)

Άντερλεχτ – Λόκερεν (16/10, 19:00): Από σπουδαία εκτός έδρας νίκη προέρχεται η Άντερλεχτ, που πήρε το ντέρμπι με τη Σταντάρ Λιέγης (0-1) και σήμερα θέλει οπωσδήποτε να συνεχίσει νικηφόρα για να μείνει κοντά στην κορυφή ή να περάσει πρώτη. Απ’ την άλλη, η Λόκερεν «τρέχει» αήττητο σερί δύο αγωνιστικών (0-1-1), είναι ομάδα που μπορεί να σκοράρει, κάτι που θα βοηθήσει να βγει το Over 2,5.

Προγνωστικό: Over 2,5 + G/G (2.10 @Goalbet)

Μαλίν – Οστάνδη (16/10, 21:00): Δύο σερί ήττες έκανε η Μαλίν πριν τη διακοπή, η τελευταία εκ των οποίων με 2-1 εκτός έδρας απ’ την Γκενκ. Χωρίς νίκη η Οστάνδη στις τελευταίες δύο αγωνιστικές, όπου πήρε έναν πόντο, στο 2-2 εντός έδρας με τη Σιντ Τρούιντεν πριν τη διακοπή. Καλή η έδρα της Μαλίν, δεν πείθει εκτός η Οστάνδη, θα πάμε με τον άσσο.

Προγνωστικό: Άσσος (2.50 @Betshop)