Προγνωστικά Βελγίου: Με τέσσερα παιχνίδια να διεξάγονται σήμερα, πέφτει η αυλαία στην 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος του Βελγίου.

Κλαμπ Μπριζ – Γκενκ (06/11, 15:30): Αήττητη παραμένει εδώ και τρία παιχνίδια η Κλαμπ Μπριζ, μετρώντας δυο νίκες και μια ισοπαλία σε αυτό το σερί της, μετά και από την ήττα στην έδρα της Σαρλερουά. Εντός έδρας αγνοεί την ήττα για 16 σερί παιχνίδια, έχοντας απολογισμό 14 νίκες και δυο ισοπαλίες, έχοντας επικρατήσει στα τέσσερα τελευταία. Επιστροφή στις νίκες για την Γκενκ, μετά και από την ήττα στην έδρα της Σαρλερουά (2-1) και σήμερα θα παίξει για το όποιο θετικό αποτέλεσμα. Αναμένουμε μεγάλο σκορ στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.70 @ Stoiximan)

Άντερλεχτ – Οστάνδη (06/11, 19:00): Την δεύτερη ήττα της στα τρία τελευταία παιχνίδια υπέστη η Άντερλεχτ, η οποία μετράει επίσης και μια νίκη. Πιο δυνατή εντός έδρας, όπου και έχει απολογισμό τέσσερις νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα. Κόντρα στην Οστάνδη καλείται να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, γνωρίζοντας πως η αντίπαλος της παραμένει αήττητη εδώ και πέντε αγωνιστικές, μετρώντας τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες. Ακόμη ένα παιχνίδι όπου αναμένουμε μεγάλο σκορ.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.57 @ Goalbet)

Σταντάρ Λιέγης – Μουσκρόν (06/11, 21:00): Πολύ κακή πορεία πραγματοποιεί στο μέχρι τώρα πρωτάθλημα η Σταντάρ, η οποία καλείται σήμερα να πάρει πάση θυσία τη νίκη, μετά και τις δυο διαδοχικές ήττες κόντρα σε Γάνδη (1-0) και Οστάνδη (3-1). Καλύτερη εντός έδρας, όπου και μετράει τέσσερις νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα. Από την πλευρά της, η Μουσκρόν παραμένει χωρίς νίκη εδώ και τέσσερα παιχνίδια, έχοντας απολογισμό δυο ισοπαλίες και δυο ήττες, χωρίς να έχει σκοράρει στα τρία τελευταία. Δεν αναμένουμε να σκοράρει ούτε και σήμερα.

Προγνωστικό: N/G (1.85 @ Betshop)

Γάνδη – Μπέβερεν (06/11, 21:00): Ακόμη μια ήττα υπέστη την προηγούμενη αγωνιστική η Γάνδη, η οποία παρουσιάζει δυο διαφορετικά πρόσωπα μέχρι τώρα. Πολύ καλύτερη εντός έδρας, όπου έχει επικρατήσει και στα έξι που έχει δώσει μέχρι τώρα. Την πρώτη της νίκη μετά από δυο διαδοχικά παιχνίδια κατάφερε να πάρει η Μπέβερεν, η οποία μετρούσε μια ισοπαλία και μια ήττα σε αυτό το σερί της. Στο παιχνίδι αυτό επιλέγουμε ακόμη μια νίκη των γηπεδούχων και μάλιστα χωρίς να δεχθούν κάποιο γκολ.

Προγνωστικό: 1 & N/G (2.30 @Magicbet)