Προγνωστικά Βελγίου: Με τη διαξαγωγή τεσσάρων αγώνων ολοκληρώνεται σήμερα η 13η αγωνιστική στο πρωτάθλημα του Βελγίου.

Οστάνδη – Σταντάρ Λιέγης (30/10, 16:30): Αήττητη παραμένει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η Οστάνδη, η οποία μετράει δυο νίκες και δυο ισοπαλίες. Μετά το διπλό επί της Λόκερεν (1-2), θέλει να δώσει συνέχεια σε αυτό το σερί της και κόντρα στην Σταντάρ Λιέγης. Από την πλευρά της, η Σταντάρ προέρχεται από την ήττα στην έδρα της Γάνδης (1-0) και στο μυάλο της υπάρχει πάντα το παιχνίδι για το Γιουρόπα Λιγκ, κόντρα στον Παναθηναϊκό, την ερχόμενη Πέμπτη. Αναμένουμε μεγάλο σκορ στο σημερινό παιχνίδι.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.70 @ Stoiximan)

Μαλίν – Γάνδη (30/10, 20:00): Επιστροφή στις ήττες για την Μαλίν, μετά και τη νίκη επί της Μουσκρόν (2-0), με την ήττα αυτή να είναι και η τέταρτη στα πέντε τελευταία παιχνίδια για το πρωτάθλημα. Από την άλλη πλευρά, η Γάνδη κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη μετά από δυο διαδοχικές ήττες, επικρατώντας 1-0 της Σταντάρ Λιέγης.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.00 @ Goalbet)

Μουσκρόν – Κορτράικ (30/10, 22:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και τρεις αγωνιστικές η Μουσκρόν, μετρώντας δυο ισοπαλίες και μια ήττα. Κόντρα στην Κορτράικ θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, ωστόσο δεν θα έχει καθόλου εύκολο έργο, καθώς και οι φιλοξενούμενοι παίζουν για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Τέσσερα παιχνίδια έχει συμπληρώσει χωρίς νίκη η Κορτράικ, η οποία έχει πάρει το βαθμό της ισοπαλίας στα τρία τελευταία. Επιλογή μας είναι το αμφίσκορο, καθώς αμφότερες κυνηγούν τους τρεις βαθμούς.

Προγνωστικό: G/G (1.60 @ Betshop)

Μπέβερεν – Άντερλεχτ (30/10, 22:00): Μόλις μια νίκη μετράει εδώ και πέντε αγωνιστικές η Μπέβερεν, έχοντας απολογισμό μια ισοπαλία και μια ήττα στα δυο πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Κόντρα στην Άντερλεχτ θέλει να κάνει μια καλύτερη εμφάνιση, ωστόσο αναμένεται να έχει ένα πολύ δύσκολο έργο ειδικά από τη στιγμή που δεν έχει σκοράρει εδώ και δυο παιχνίδια. Τη τρίτη της νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια πήρε η Άντερλεχτ, η οποία είναι και το απόλυτο φαβορί της αναμέτρησης.

Προγνωστικό: 2 (1.80 @ Magicbet)