Προγνωστικά Βελγίου: Με τέσσερις αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία της 13ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα του Βελγίου.

Ζούλτε Βάρεγκεμ – Κλαμπ Μπριζ (29/10, 19:00): Στην πρώτη θέση βρίσκεται η Ζούλτε Βάρεγκεμ, μετά από δώδεκα παιχνίδια, προερχόμενη από δυο διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα. Κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ θέλει να πανηγυρίσει ακόμη μια και να διατηρεί στην κορυφή. Οι φιλοξενούμενοι έχουν επικρατήσει στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια τους, έχοντας παράλληλα και μια ήττα. Θα κυνηγήσουν ακόμη ένα τρίποντο σήμερα, με σκοπό να μειώσουν στον πόντο την διαφορά τους από την κορυφή.

Προγνωστικά: 2-3 Goal (2.10 @ Stoiximan)

Γκενκ – Βέστερλο (29/10, 21:00): Την πρώτη της ήττα μετά από τρία παιχνίδια στο πρωτάθλημα, υπέστη και πάλι η Γκενκ, η οποία μετρούσε δυο νίκες και μια ήττα μέχρι τότε. Κόντρα στην Βέστερλο θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Οι φιλοξενούμενοι επέστρεψαν και αυτοί στα αρνητικά αποτελέσματα, γνωρίζοντας την πρώτη τους ήττα μετά από δυο παιχνίδια, όπου και μετρούσαν δυο νίκες και δυο ισοπαλίες. Παραμένουν έτσι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Αναμένουμε νίκη των γηπεδούχων σε συνδυασμό με ένα μεγάλο σκορ, στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικά: 1 & Over 2.5 (1.83 @ Goalbet)

Έουπεν – Λόκερεν (29/10, 21:00): Παρότι προερχόταν από τρεις διαδοχικές ήττες, η Έουπεν παραμένει αήττητη στα δυο τελευταία παιχνίδια της, όπου και μετράει μια νίκη και μια ισοπαλία. Κόντρα στην Λόκερεν έχει την ευκαιρία να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα, εκμευταλλεόμενη και την κακή αγωνιστική κατάσταση της αντιπάλου της, η οποία προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες, ούσα και ένα βαθμό πιο κάτω στη βαθμολογία. Αναμένεται μεγάλο σκορ στο παιχνίδι αυτό, καθώς και οι δυο ομάδες θα παίξουν για τους τρεις βαθμούς.

Προγνωστικά: Over 2.5 (1.70 @ Betshop)

Σιντ Τρούιντεν – Σαρλερουά (29/10, 21:30): Βίοι αντίθετοι για τις δυο ομάδες, καθώς από την μια πλευρά, η Σιντ Τρούιντεν αγνοεί τους τρεις βαθμούς της νίκης εδώ και πέντε παιχνίδια, όπου και μετράει δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες σε αυτό το σερί της, ενώ από την άλλη, η Σαρλερουά παραμένει αήττητη εδώ και έξι αγωνιστικές, με απολογισμό τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Καλύτεροι αγωνιστικά και ψυχολογικά οι φιλοξενούμενοι, οπότε και επιλέγουμε το διπλό.

Προγνωστικά: 2 (2.70 @ Magicbet)