Προγνωστικά Α' Αργεντινής

Προγνωστικά Α’ Αργεντινής: Το κυρίως πιάτο της 13ης αγωνιστικής της Α’ Αργεντινής συνθέτουν οι επτά σημερινές αναμετρήσεις. Μάχη “υψηλών πατωμάτων” έχουμε στον πρώτο όμιλο μεταξύ Γοδόι Κρουζ και Άρσεναλ Σαραντί.

Ιντεπεντιέντε – Σαν Λορέντζο (30/04, 20:00): Πολύ ενδιαφέρουσα η μάχη στην Αβεγιανέδα, με την 4η του πρώτου ομίλου, Ιντεπεντιέντε (20 β.), να φιλοξενεί τη 2η Σαν Λορέντζο (24 β.). Αήττητοι οι γηπεδούχοι στις τελευταίες επτά αγωνιστικές (4-3-0), αν και τα 3/4 τελευταία παιχνίδια τους είναι “λευκές” ισοπαλίες. Η Σαν Λορέντζο έχει ήδη… ξεχάσει τον αποκλεισμό στους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες, με το νικηφόρο 1-0 επί της Ουρακάν να αποτελεί το τέταρτο σερί τρίποντο σε επίπεδο πρωταθλήματος. Θα πάμε με το NG.

Προγνωστικό: NG (1.80 @ Stoiximan)

Μπελγράνο – Κίλμες (30/04, 21:00): Μπορεί η Μπελγράνο να παραμένει αήττητη στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές (1-2-0), ταυτόχρονα όμως μετρά μόλις μία νίκη στις τελευταίες έξι (1-2-3). Το 0-0 της περασμένης εβδομάδας απέναντι στην Ατλέτικο Τουκουμάν πήρε τη σκυτάλη από τέσσερα διαδοχικά Over 2,5 (G/G και Over 4,5 σε τρεις περιπτώσεις). Θετική η ψυχολογία στο στρατόπεδο της Κίλμες, το νικηφόρο 2-0 επί της Ατλέτικο Τεμπερλέι έβαλε τέλος σε ένα σερί τριών διαδοχικών ηττών. Ανέπαφη η εστία της Μπελγράνο στα 4/5 τελευταία εντός, άσφαιρη η Κίλμες στις δύο τελευταίες εξόδους της. NG κι εδώ…

Προγνωστικό: NG (1.80 @ Goalbet)

Ρίβερ Πλέιτ – Βελέζ Σάρσφιλντ (30/04, 22:10): Μία… άνοστη σούπα αποδείχθηκε το “κλάσικο” της περασμένης εβδομάδας, με τις Μπόκα και Ρίβερ να μένουν στο 0-0. Το μυαλό των “μιγιονάριος” είναι ξεκάθαρα στραμμένο στη ρεβάνς για τους “16” του Κόπα Λιμπερταδόρες, στο 1-4-2 το σερί για τη Ρίβερ Πλέιτ στις επτά τελευταίες αγωνιστικές. Η Βελέζ Σάρσφιλντ, από την πλευρά της, κέρδισε με 1-0 την Αρχεντίνος Τζούνιορς, “τρέχει” σερί 2-0-3 στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, ενώ έχει πάρει τη νίκη με σκορ 2-3 στις δύο τελευταίες εξόδους της. NG και Under 2,5 οι 5/6 τελευταίες μεταξύ τους συναντήσεις και στις δύο έδρες. Θα πορευτούμε βάσει παράδοσης.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.60 @ Betshop)

Γοδόι Κρουζ – Άρσεναλ Σαραντί (30/04, 23:15): Μεγάλη μάχη στο “Μαλβίνας Αρχεντίνας”. Με νίκη η Γοδόι Κρουζ παραμένει σίγουρα στην κορυφή του πρώτου ομίλου, με νίκη η Άρσεναλ Σαραντί “πιάνει” τους γηπεδούχους στους 24 βαθμούς και “βάζει φωτιά” στη μάχη για την πρωτιά. Μόλις μία ήττα για τη Γοδόι Κρουζ στις τελευταίες 11 αγωνιστικές (7-3-1), μόλις μία ήττα για τη Σαραντί στις τελευταίες επτά (4-2-1). Το άγχος αμφότερων για τους τρεις βαθμούς θα κρατήσει λογικά το σκορ σε χαμηλά επίπεδα.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.60 @ Magicbet)

Ουρακάν – Ρασίνγκ Κλουμπ (01/05, 00:00): Με “λευκές” ισοπαλίες συνδύασαν αμφότερες το πρώτο παιχνίδι τους για τους “16” του Κόπα Λιμπερταδόρες, ενώ η γηπεδούχος Ουρακάν παραμένει άσφαιρη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις. Εκτός έδρας ήττες με σκορ 1-0 είναι τα δύο τελευταία ματς πρωταθλήματος, παράλληλα όμως έχει συνδυάσει με νίκες και τα τέσσερα τελευταία εντός για τη λίγκα. Χωρίς νίκη η Ρασίνγκ Κλουμπ στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (0-3-1), όμως έχει επικρατήσει με σκορ 3-6 στις 2/3 τελευταίες εξόδους πρωταθλήματος. Βλέπουμε αμφίσκορο, καθώς και η Ουρακάν πρέπει… κάποτε να επιστρέψει στα γκολ.

Προγνωστικό: G/G (1.70 @ Interwetten)

Ντεφένσα Χουστίσια – Σαν Μαρτίν ΣΧ (01/05, 01:30): Θετικό το πρόσημο για την Ντεφένσα Χουστίσια από την εκτός έδρας “λευκή” ισοπαλία με την Άρσεναλ Σαραντί. Βέβαια, αν… ανοίξουμε το πλάνο, οι γηπεδούχοι μετρούν μόλις μία νίκη στις τελευταίες έξι αγωνιστικές (1-1-3). Σαφές το ντεφορμάρισμα της Σαν Μαρτίν ΣΧ, το ατυχές 1-0 στην έδρα της Γοδόι Κρουζ αποτέλεσε την τρίτη συνεχόμενη ήττα της. Θεωρούμε ότι θα δούμε σήμερα ένα ανοιχτό ματς με πολλά γκολ.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.95 @ Mybet)

Αρχεντίνος Τζούνιορς – Μπόκα Τζούνιορς (01/05, 02:10): Παραμένει τελευταία και… καταϊδρωμένη στον πίνακα του δεύτερο ομίλου η Αρχεντίνος Τζούνιορς, αποτελώντας παράλληλα το πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό (ουραγός στην ειδική βαθμολογία). Νίκη… αγνοείται στις 12 πρώτες αγωνιστικές, η ομάδα έμεινε και άσφαιρη στα 6/7 τελευταία παιχνίδια της. Η Μπόκα Τζούνιορς, από την πλευρά της, θα έχει στο μυαλό και τον επαναληπτικό με τη Σέρο Πορτένιο για τους “16” του Κόπα Λιμπερταδόρες. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από το ισόπαλο 0-0 στο “κλάσικο” με τη Ρίβερ Πλέιτ, ενώ έχει σκοράρει μόλις ένα γκολ στις 5/6 φετινές εξόδους της. Βάσει… αριθμών καταλήγουμε στο NG.

Προγνωστικό: NG (1.85 @ Stoiximan)