Προγνωστικά Α' Αργεντινής

Προγνωστικά Α’ Αργεντινής: Πέντε συναντήσεις περιλαμβάνει το σημερινό μενού της 16ης και τελευταίας αγωνιστικής της Α’ Αργεντινής. Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στα παιχνίδια των Σαρμιέντο και Αρχεντίνος Τζούνιορς, καθώς μία εκ των δύο θα… αποχαιρετήσει την κατηγορία.

Ατλέτικο Ραφαέλα – Αρχεντίνος Τζούνιορς (21/05, 21:15): “Τελικός” το σημερινό ματς για την Αρχεντίνος Τζούνιορς. Με σημερινή νίκη και ταυτόχρονη ήττα ή ισοπαλία της Σαρμιέντο σώζει την παρτίδα την τελευταία -κυριολεκτικά- στιγμή. Το θετικό για τους πρωτευουσιάνους είναι ότι αντιμετωπίζουν μία αντίπαλο, η οποία πραγματοποιήσει επίσης κάκιστο πρωτάθλημα (με την Ατλέτικο Ραφαέλα να εξασφαλίζει την παραμονή λόγω της ύπαρξης ειδικού συστήματος για τον υποβιβασμό). Σε τέτοιου είδους ματς οι αριθμοί δεν παίζουν ρόλο. Η Αρχεντίνος Τζούνιορς είναι… υποχρεωμένη να κερδίσει.

Προγνωστικό: 2 (2.22 @ Stoiximan)

Ολίμπο – Σαρμιέντο (21/05, 21:15): Δε φαντάζονταν στο στρατόπεδο της Σαρμιέντο ένα τόσο ψυχοφθόρο τέλος στο φετινό πρωτάθλημα. Η ήττα της περασμένης αγωνιστικής από την Τίγκρε (0-1) διατήρησε την κατάσταση συναγερμού στο στρατόπεδό της, όμως το θετικό είναι ότι… παίζει με πλεονέκτημα έναντι της Αρχεντίνος Τζούνιορς στη μεταξύ τους μάχη για την παραμονή (υπάρχει ειδικό σύστημα για τον υποβιβασμό). Με νίκη στο σημερινό ματς επί της Ολίμπο (που μετρά μόλις ένα τρίποντο στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές), η Σαρμιέντο κλειδώνει την παραμονή, χωρίς να χρειάζεται να… έχει στημένο το αυτί και αλλού. Διπλό…

Προγνωστικό: 2 (2.56 @ Goalbet)

Ρασίνγκ Κλουμπ – Ατλέτικο Τεμπερλέι (21/05, 23:30): Με άσχημο τρόπο ολοκληρώνει η Ρασίνγκ Κλουμπ την παρουσία της στο φετινό πρωτάθλημα. Έμεινε σχετικά νωρίς εκτός της διεκδίκησης μίας θέσης στην πρώτη δυάδα του ομίλου της, ρίχνοντας βάρος στο Κόπα Λιμπερταδόρες, όπου όμως αποκλείστηκε στη φάση των “16”. Η Ατλέτικο Τεμπερλέι, από την πλευρά της, έρχεται με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο σημερινό ματς, αφού το τρίποντο της περασμένης αγωνιστικής επί της Νιούελς Ολντ Μπόις σφράγισε και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία. Με δεδομένο ότι δεν υπάρχουν σκοπιμότητες στο σημερινό ματς, θεωρούμε εφικτό το G/G.

Προγνωστικό: G/G (1.95 @ Betshop)

Βελέζ Σάρσφιλντ – Πατρονάτο (22/05, 02:00): Αδιάφορο βαθμολογικά το ματς στην πρωτεύουσα, αν και η Βελέζ Σάρσφιλντ παρουσιάζεται σαφώς βελτιωμένη τον τελευταίο μήνα. Παραμένει αήττητη στα τέσσερα τελευταία ματς πρωταθλήματος (2-2-0), έχοντας κρατήσει και ανέπαφη εστία. Η Πατρονάτο, από την πλευρά της, διασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία με την καλύτερη δυνατή εκμετάλλευση της έδρας της. Αντίθετα, εκτός έδρας “τρέχει” σερι 0-2-5. Άσσος…

Προγνωστικό: 1 (2.20 @ Magicbet)

Κίλμες – Ιντεπεντιέντε (22/05, 02:00): Χωρίς βαθμολογική σκοπιμότητα οι δύο αντίπαλοι, σε σαφώς καλύτερη κατάσταση η Ιντεπεντιέντε. Η γηπεδούχος Κίλμες μετρά μόλις μία νίκη στις τελευταίες επτά αγωνιστικές (1-2-4), ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν ηττηθεί μόλις σε ένα από τα 10 τελευταία ματς πρωταθλήματος (5-4-1). Ισόπαλα τα 3/4 τελευταία εκτός της Ιντεπεντιέντε, όπως και τα 2/3 τελευταία ματς της Κίλμες, ανεξαρτήτως έδρας. Θα πάμε με την ισοπαλία.

Προγνωστικό: Χ (3.05 @ Interwetten)