Προγνωστικά Α' Αργεντινής

Προγνωστικά Α’ Αργεντινής: Τέσσερις αναμετρήσεις ανοίγουν τα ξημερώματα την αυλαία της 13ης αγωνιστικής στην Α’ Αργεντινής. Ξεχωρίζει το τοπικό ντέρμπι μεταξύ Πατρονάτο και Ατλέτικο Ραφαέλα.

Αλντοσίβι – Ουνιόν Σάντα Φε (30/04, 01:00): Τις κάκιστες εκτός έδρας επιδόσεις της επιβεβαίωσε για μία ακόμα φορά η Αλντοσίβι την περασμένη αγωνιστική, φεύγοντας με το ατυχές 2-1 από το “σπίτι” της Ολίμπο. Μόλις μία νίκη μετρούν οι γηπεδούχοι στις τελευταίες 10 αγωνιστικές, εντός έδρας “όμως” τρέχουν σερί 3-2-1. Θετική η ψυχολογία στο στρατόπεδο της Ουνιόν, μετά το νικηφόρο 1-0 στο ντέρμπι με τη συμπολίτισσα Κολόν Σάντα Φε. Έχει σκοράρει στα 7/8 τελευταία παιχνίδια της, οπότε το G/G μοιάζει ελκυστικό.

Προγνωστικό: G/G (1.80 @ Stoiximan)

Εστουδιάντες – Νιούελς Ολντ Μπόις (30/04, 01:00): Μπορεί η Εστουδιάντες να “κόλλησε” στο 0-0 στο εκτός έδρας ντέρμπι με τη Χιμνάσια Λα Πλάτα, παρέμεινε όμως στη 2η θέση του δεύτερου ομίλου και επιζητά σήμερα την έκτη νίκη της στις τελευταίες επτά αγωνιστικές. Από “λευκή” ισοπαλία προέρχεται και η Νιούελς (στο ντέρμπι με τη Ροζάριο Σεντράλ), ήταν το πέμπτο “χινάρι” της στις τελευταίες έξι αγωνιστικές. Θα το πάρουν το ματς οι “φοιτητές”.

Προγνωστικό: 1 (1.76 @ Goalbet)

Κολόν Σάντα Φε – Ολίμπο (30/04, 03:15): Συνεχίζεται η “κατηφόρα” της Κολόν Σάντα Φε, που έφυγε ηττημένη με 1-0 από το εκτός έδρας ντέρμπι της πόλης με την Ουνιόν και παρέμεινε χωρίς νίκη για πέμπτο συνεχόμενο ματς πρωταθλήματος (0-2-3). Η Ολίμπο, αντίθετα, προέρχεται από το νικηφόρο 2-1 επί της Αλντοσίβι, το οποίο έβαλε τέλος σε ένα αρνητικό σερί δύο ηττών και ισάριθμων ισοπαλιών. Μάλιστα, είχε μείνει και άσφαιρη στα 3/4 ματς. Πηγαίνει προς Under το ματς.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.45 @ Betshop)

Πατρονάτο – Ατλέτικο Ραφαέλα (30/04, 03:15): Να διπλασιάσει τις φετινές της νίκες επί της Πατρονάτο θέλει η Ατλέτικο Ραφαέλα, μετά το 3-1 της περασμένης αγωνιστικής. Οι δύο ομάδες συναντιούνται εκ νέου (στην έδρα της Πατρονάτο αυτή τη φορά), με τους γηπεδούχους να μετρούν μόνο μία νίκη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (1-1-3) και τους φιλοξενούμενους να βάζουν τέλος σε ένα κάκιστο σερί 0-2-8 με το τρίποντο της περασμένης εβδομάδας. Πάντως, η δυνατή έδρα της Πατρονάτο, σε συνδυασμό με το κίνητρο της… εκδίκησης, μας οδηγούν στον Άσσο.

Προγνωστικό: 1 (1.75 @ Magicbet)