Προγνωστικά Α' Αργεντινής

Προγνωστικά Α’ Αργεντινής: Με έξι συναντήσεις συνεχίζεται σήμερα η 16η (τελευταία) αγωνιστική της Α’ Αργεντινής. Εκτός έδρας δοκιμασίες έχουν οι Ατλέτικο Τουκουμάν και Εστουδιάντες, οι οποίες παλεύουν για ένα εισιτήριο για το ερχόμενο Κόπα Λιμπερταδόρες. Επίσης, θα κριθεί η πρωτιά στον πρώτο όμιλο μεταξύ των Γοδόι Κρουζ και Σαν Λορέντζο.

Σαν Λορέντζο – Μπάνφιλντ (22/05, 22:15): Κλειδωμένη έχει η Σαν Λορέντζο την παρουσία της στο ερχόμενο Κόπα Λιμπερταδόρες (μέσω της δεδομένης παρουσίας στην πρώτη δυάδα του ομίλου της), θέλει να τη συνδυάσει και με πρωτιά στον όμιλο, η οποία θα τη στείλει απευθείας στους ομίλους του ερχόμενου Λιμπερταδόρες. Ζητά, λοιπόν, καλύτερο αποτέλεσμα από τη Γοδόι Κρουζ, με την οποία ισοβαθμεί στην κορυφή με μειονέκτημα. Από επτά σερί νίκες έρχονται οι γηπεδούχοι σε επίπεδο λίγκας, μόλις δύο τρίποντα έχει πανηγυρίσει η Μπάνφιλντ στο φετινό πρωτάθλημα. Άσσος…

Προγνωστικό: 1 (1.47 @ Stoiximan)

Σαν Μαρτίν ΣΧ – Γοδόι Κρουζ (22/05, 22:15): Στην κορυφή του πρώτου ομίλου βρίσκεται αυτή τη στιγμή η Γοδόι Κρουζ, πλεονεκτώντας στην ισοβαθμία με τη Σαν Λορέντζο. Επομένως, αν φέρει ίδιο αποτέλεσμα με τη Σαν Λορέντζο, κατακτά και μαθηματικά την πρωτιά και πηγαίνει για την κατάκτηση της κούπας στον τελικό με την πρωταθλήτρια του δεύτερου ομίλου, Λανούς. Η Σαν Μαρτίν ΣΧ, από την πλευρά της, προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα από την Ατλέτικο Τουκουμάν (3-2) και διανύει περίοδο σαφούς ντεφορμαρίσματος. Διπλό…

Προγνωστικό: 2 (1.76 @ Goalbet)

Μπόκα Τζούνιορς – Ντεφένσα Χουστίσια (23/05, 00:30): Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον το ματς, η Μπόκα σίγουρα θα παραταχθεί με αλλαγές, καθώς προέρχεται από το μεσοβδόμαδο επαναληπτικό με τη Νασιονάλ Μοντεβιδέο για τα προημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες. Χωρίς νίκη οι “ζενέιζες” στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (0-2-2), αντίθετα η Ντεφένσα Χουστίσια προέρχεται από τα διαδοχικά τρίποντα επί των Νιούελς Ολντ Μπόις (0-1) και Ρασίνγκ Κλουμπ (2-1). Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να φύγουν με το βαθμό της ισοπαλίας από το “Μπομπονέρα”.

Προγνωστικό: Χ (3.20 @ Betshop)

Νιούελς Ολντ Μπόις – Ατλέτικο Τουκουμάν (23/05, 00:30): Μονόπλευρο το ενδιαφέρον στην αναμέτρηση του Ροζάριο. Αδιάφορη βαθμολογική η Νιούελς Ολντ Μπόις, που μετρά μόλις δύο νίκες στο φετινό πρωτάθλημα. Αντίθετα, η Ατλέτικο Τουκουμάν θα τα δώσει όλα για την επίτευξη του θαύματος, που δεν είναι άλλο από την κατάληψη της 2ης θέσης του πίνακα (και τη συνεπαγόμενη έξοδο στο Κόπα Λιμπερταδόρες). Οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν φέτος στη μεγάλη κατηγορία, όμως αυτή τη στιγμή βρίσκονται μόλις στο -1 από τη 2η Εστουδιάντες, με την οποία υστερούν σε πιθανή ισοβαθμία. Άρα… θέλουν σήμερα νίκη και ταυτόχρονα να μην κερδίσουν οι “φοιτητές”. Θα το πάρει το διπλό η διψασμένη Τουκουμάν.

Προγνωστικό: 2 (2.70 @ Magicbet)

Ουνιόν Σάντα Φε – Εστουδιάντες (23/05, 00:30): Απλά τα πράγματα για την Εστουδιάντες. Με νίκη στο σημερινό ματς κλειδώνει και μαθηματικά τη 2η θέση του δευτέρου ομίλου (εισιτήριο για το ερχόμενο Κόπα Λιμπερταδόρες), χωρίς να χρειάζεται να ενδιαφέρεται για το αποτέλεσμα της Ατλέτικο Τουκουμάν (βρίσκεται στο -1). Σε κάθε περίπτωση, τη βολεύει ίδιο αποτέλεσμα με αυτό της Τουκουμάν. Αήττητοι στις τελευταίες εννιά αγωνιστικές οι “φοιτητές”, αν και το 3-1 της περασμένης εβδομάδας επί της Μπόκα Τζούνιορς πήρε τη σκυτάλη από τρεις σερί “λευκές” ισοπαλίες. Δεν αναμένεται να είναι εύκολος αντίπαλος η αδιάφορη Ουνιόν, που είναι αήττητη στις τελευταίες έξι αγωνιστικές. Το κίνητρο, όμως, θα φέρει το διπλό.

Προγνωστικό: 2 (1.90 @ Interwetten)

Λανούς – Ουρακάν (23/05, 02:45): Έχοντας κλειδωμένη την πρώτια του πρώτου ομίλου, η Λανούς δεν πάτησε γκάζι στο ματς της περασμένης αγωνιστικής με την (ουραγό) Αρχεντίνος Τζούνιορς, μένοντας στο ισόπαλο 1-1. Η ισοπαλία αυτή πήρε τη σκυτάλη από επτά διαδοχικές νίκες, οι έξι με ανέπαφη εστία. Η Ουρακάν, από την πλευρά της, είναι χωρίς νίκη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές και έχει σκοράρει μόλις ένα γκολ σε αυτά τα πέντε ματς. Πολύ πιθανό το Under.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.60 @ Mybet)