Προγνωστικά Α' Αργεντινής

Προγνωστικά Α’ Αργεντινής: Με έξι αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 15η (προτελευταία) αγωνιστική στην Α’ Αργεντινής. Τα βλέμματα στρέφονται στη μάχη παραμονής μεταξύ των Αρχεντίνος Τζούνιορς, Σαρμιέντο και Ατλέτικο Τεμπερλέι.

Αρχεντίνος Τζούνιορς – Λανούς (15/05, 21:00): Η ουραγός του δεύτερου ομίλου φιλοξενεί σήμερα την πρωταθλήτρια. Η Λανούς σφράγισε και μαθηματικά την πρωτιά του ομίλου με το νικηφόρο 2-0 επί της Αλντοσίβι και προέρχεται από επτά συνεχόμενες νίκες, εκ των οποίων οι έξι συνδυάστηκαν με ανέπαφη εστία. Η Αρχεντίνος Τζούνιορς θέλει να εκμεταλλευθεί το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι έρχονται αδιάφοροι και να πανηγυρίσει τη δεύτερη -μόλις- νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα, προκειμένου να διατηρήσει ελπίδες σωτηρίας. Αυτή τη στιγμή είναι τελευταία στην ειδική βαθμολογία για τον υποβιβασμό και χρειάζεται… μόνο τρίποντο. Θα πάμε με το NG, λόγω… στατιστικών.

Προγνωστικό: NG (1.80 @ Stoiximan)

Ατλέτικο Τεμπερλέι – Νιούελς Ολντ Μπόις (15/05, 21:00): Αποκλειστικά στραμμένο στο σημερινό ματς είχε η Ατλέτικο Τεμπερλέι το νου της στη μεσοβδόμαδη αναμέτρηση Κυπέλλου με την Εστουδιάντες Σαν Λουίς, γι’ αυτό και δεν προκάλεσε έκπληξη η ήττα-αποκλεισμός (από ομάδα μικρότερης κατηγορίας). Στην προτελευταία θέση της ειδικής βαθμολογίας για τον υποβιβασμό βρίσκονται οι γηπεδούχοι, οπότε το σύνθημα ενόψει του σημερινού ματς είναι… μόνο νίκη. Κάτι, βέβαια, το οποίο έχει επιτευχθεί μόλις μία φορά στις τελευταίες εννιά αγωνιστικές (1-3-5). Εντελώς αδιάφορη η Νιούελς Ολντ Μπόις, έχει μείνει άσφαιρη στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της (ενώ τα 6/8 τελευταία παιχνίδια της έληξαν ισόπαλα). Με αρκέτη δόση ρίσκου, θα επιλέξουμε τον Άσσο.

Προγνωστικό: 1 (2.26 @ Goalbet)

Σαρμιέντο – Τίγκρε (15/05, 21:00): Ανεβασμένη έρχεται στο σημερινό κρίσιμο ματς η Σαρμιέντο, καθώς το νικηφόρο 1-0 της περασμένης αγωνιστικής επί της Πατρονάτο την έφερε πάνω από τις Ατλέτικο Τεμπερλέι και Αρχεντίνος Τζούνιορς στον ειδικό πίνακα για τον υποβιβασμό (υποβιβάζεται μόλις μία από τις 30 ομάδες). Οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι στα πέντε τελευταία εντός (2-3-0), ενώ έχουν κρατήσει ανέπαφη εστία στα τέσσερα τελευταία εντός. Άσφαιρη στις 3/4 τελευταίες αγωνιστικές η αδιάφορη Τίγκρε, παραμένει χωρίς διπλό στο φετινό πρωτάθλημα (0-4-3). Θα το πάρει το ματς η Σαρμιέντο.

Προγνωστικό: 1 (2.20 @ Betshop)

Αλντοσίβι – Ατλέτικο Ραφαέλα (15/05, 23:15): Συνεχίζεται η πορεία ντεφορμάρισματος της Αλντοσίβι, η εκτός έδρας ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τη Λανούς ήταν η τρίτη στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (0-1-3). Αδιάφοροι βαθμολογικά οι γηπεδούχοι, αντίθετα η Ατλέτικο Ραφαέλα θέλει το διπλό, προκειμένου να κλειδώσει την παραμονή στην κατηγορία (τέταρτη από το τέλος στον ειδικό πίνακα για τον υποβιβασμό). Βέβαια, έχει συνδυάσει με ήττες τις 5/6 τελευταίες εξόδους της (0-1-5), δεχόμενη από δύο γκολ και πάνω στα πέντε ατυχή ματς. Η Ραφαέλα συνηθίζει να σκοράρει, βέβαια, εκτός έδρας, ενώ η Αλντοσίβι έχει συνδυάσει με G/G τα έξι τελευταία εντός για τη λίγκα.

Προγνωστικό: G/G (1.80 @ Magicbet)

Ροζάριο Σεντράλ – Κίλμες (15/05, 23:15): Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον το ματς στο Ροζάριο, με τους γηπεδούχους να σκέφτονται ξεκάθαρα τον επαναληπτικό προημιτελικό για το Κόπα Λιμπερταδόρες απέναντι στην Ατλέτικο Νασιονάλ). Η Σεντράλ ηττήθηκε με 1-0 από την Άρσεναλ Σαραντί το περασμένο σαββατοκύριακο, είναι άσφαιρη στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές και αγνοεί τη νίκη στις τελευταίες έξι (0-2-4). Η Κίλμες έχασε εντός έδρας από τη Γοδόι Κρουζ με 1-4 και “τρέχει” σερί 1-1-3 στις τελευταίες έξι αγωνιστικές. Προβλέπουμε χαμηλό σκορ στο παιχνίδι.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.65 @ Mybet)

Εστουδιάντες – Μπόκα Τζούνιορς (16/05, 02:00): Χωρίς κίνητρα νίκης ταξίδεψε η Μπόκα Τζούνιορς στη Λα Πλάτα, καθώς δεν προλαβαίνει με τίποτα την πρώτη δυάδα του ομίλου της. Αντίθετα, η γηπεδούχος Εστουδιάντες θέλει επιτακτικά το τρίποντο, προκειμένου να παραμείνει το φαβορί για την κατάληψη της 2ης θέσης (η πρώτη είναι καπαρωμένη και μαθηματικά από τη Λανούς). Από τρία διαδοχικά 0-0 έρχονται οι “φοιτητές”, στο ισόπαλο 0-0 έμεινε η Μπόκα την περασμένη αγωνιστική απέναντι στην Ουρακάν (οι “ζενέιζες” βρίσκονται εν μέσω των αγώνων με τη Νασιονάλ Μοντεβιδέο για τα προημιτελικά του Λιμπερταδόρες. NG και Under 1,5 (και) τα τρία τελευταία ματς πρωταθλήματος της Μπόκα.

Προγνωστικό: NG & Under 2.5 (1.91 @ Stoiximan)