Προγνωστικά Α' Αργεντινής

Προγνωστικά Α’ Αργεντινής: Έξι συναντήσεις περιλαμβάνει το σημερινό μενού της 14ης αγωνιστικής της Α’ Αργεντινής. Σε περίπτωση νίκης επί της Αλντοσίβι, η Λανούς κατακτά και μαθηματικά την πρωτιά του δεύτερου ομίλου.

Άρσεναλ Σαραντί – Ροζάριο Σεντράλ (08/05, 20:00): Δεν τα κατάφερε η Ροζάριο Σεντράλ την περασμένη αγωνιστική, με το ατυχές 2-0 στην έδρα της Γοδόι Κρουζ να μειώνει τις ελπίδες της για την πρώτη δυάδα. Ήταν η πρώτη ήττα της στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (2-2-1). Η Ροζάριο Σεντράλ έρχεται από το μεσοβδόμαδο επαναληπτικό με την Γκρέμιο για τους “16” του Κόπα Λιμπερταδόρες, ενώ στο πρωτάθλημα αγνοεί τη νίκη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (0-2-3). Με δεδομένη και την κούραση των φιλοξενούμενων, οδηγούμαστε στον Άσσο.

Προγνωστικό: 1 (2.30 @ Stoiximan)

Λανούς – Αλντοσίβι (08/05, 22:15): Η εξασφάλιση των τριών βαθμών στο σημερινό ματς θα χαρίσει και μαθηματικά στη Λανούς την πρωτιά του δεύτερου ομίλου και θα τη στείλει στον τελικό για τον πρωταθλητή. Με το… πόδι στο γκάζι οι γηπεδούχοι, προέρχονται από έξι διαδοχικά τρίποντα με παθητικό μόλις ενός γκολ σε αυτά τα έξι ματς. Βίοι αντίθετοι για την Αλντοσίβι, η οποία μετρά μόλις μία νίκη στις τελευταίες 11 αγωνιστικές (1-5-5) και αγνοεί το διπλό στο σύνολο του φετινού πρωταθλήματος. Θα κερδίσει από το ημίχρονο η Λανούς.

Προγνωστικό: 1 ημίχρονο / 1 τελικό (1.92 @ Goalbet)

Ατλέτικο Τουκουμάν – Μπελγράνο (08/05, 23:45): Οι εκτός έδρας ισοπαλίες των δύο τελευταίων αγωνιστικών κόντρα στη σημερινή αντίπαλο και την Ατλέτικο Τεμπερλέι κράτησαν την Ατλέτικο Τουκουμάν στην 3η θέση του δεύτερου ομίλου. Θέλει οπωσδήποτε τη νίκη σήμερα, προκειμένου να παραμείνει ζωντανή στο στόχο του πλασαρίσματος στην πρώτη δυάδα. Αδιάφορη βαθμολογικά η Μπελγράνο, μετρά μόνο ισοπαλίες στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές. Άσσος.

Προγνωστικό: 1 (1.90 @ Betshop)

Μπόκα Τζούνιορς – Ουρακάν (09/05, 00:30): Δεδομένη η κούραση στο στρατόπεδο και των δύο αντιπάλων από τους μεσοβδόμαδους επαναληπτικούς για τους “16” του Κόπα Λιμπερταδόρες. Οι “ζενέιζες” προέρχονται στο πρωτάθλημα από την εκτός έδρας ήττα με 1-0 από την ουραγό του δεύτερου ομίλου, Αρχεντίνος Τζούνιορς, αλλά είναι αήττητοι στα πέντε τελευταία εντός για τη λίγκα (4-1-0). Μόνο ήττες για την Ουρακάν στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές, όλες με σκορ 1-0. Θα μείνει στο Under το ματς.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1.60 @ Magicbet)

Ατλέτικο Ραφαέλα – Τίγκρε (09/05, 02:00): Μόλις οκτώ βαθμούς έχει συλλέξει η Ατλέτικο Ραφαέλα στις 13 πρώτες αγωνιστικές (2-2-9), όμως λογικά θα γλιτώσει τον υποβιβασμό. Παραμένει αήττητη στα δύο τελευταία εντός (1-1-0), στο G/G & Over 2,5 τα 3/4 τελευταία εντός. Αδιάφορη βαθμολογικά η Τίγκρε, “τρέχει” σερί 2-2-2 στις τελευταίες έξι αγωνιστικές, αλλά αγνοεί το διπλό στο φετινό πρωτάθλημα (0-3-3). “Μυρίζει” ισοπαλία το ματς.

Προγνωστικό: Χ (2.90 @ Interwetten)

Χιμνάσια Λα Πλάτα – Ιντεπεντιέντε (09/05, 02:45): Ένας βαθμός χωρίζει τις δύο ομάδες στον πίνακα, λογικά καμία από τις δύο δεν προλαβαίνει την πρώτη δυάδα. Βέβαια, αμφότερες έρχονται από θετικά σερί (3-2-1 η Χιμνάσια, 4-3-1 η Ιντεπεντιέντε). Σημειώστε, επίσης, ότι οι γηπεδούχοι έχουν διατηρήσει ανέπαφη εστία στις 4/6 τελευταίες αγωνιστικές και οι φιλοξενούμενοι στις 4/5 τελευταίες. Καταλήγουμε στο NG.

Προγνωστικό: NG (1.85 @ Mybet)